Wallace: „Sunt 30 de puncte în joc, avem șansa noastră”

Marius ANGHEL 16 Apr. 2014, 17:23 Seria 2
Wallace:**

Diagnosticat cu ruptură de ligamente și menisc, fundașul central Wallace da Silva, ratează nu doar play-off-ul, ci o parte din stagiunea viitoare.

Fundașul brazilian Wallace da Silva va fi spectator la meciurile pe care FC Olt Slatina le va susține în compania celor mai puternice formații ale seriei. Titular în multe dintre partide, jucătorul din centrul apărării slătinene va fi supus intervenției chirurgicale de ruptură de ligamente și menisc.

„Am fost la doi medici, mi-au spus același lucru, ruptură de ligament încrucișat și menisc. Trebuie să mă operez. O să ajung la club, să decidem unde mă voi programa. Cu cât mă operez mai repede, cu atât mai bine, pentru că recuperarea va dura șase luni”, a declarat fundașul central Wallace da Silva, accidentat în meciul din retur cu CSU Craiova, partidă cu adevărat ghinionistă, având în vedere și autogolul.

„Nu e diferență mare între echipe”

Fundașul central Wallace da Silva este încrezător în parcursul echipei în play-off, fiind de părere că în multe dintre jocuri au fost superiori adversarilor.

„Sunt 30 de puncte puse în joc, avem șansa noastră la primele două locuri. Cred că CSU Craiova este favorită la promovare, fiind pe primul loc, dar toate au șanse, nu e diferență mare între echipe. Noi am jucat cu toate echipele și cred că am fost peste ele, chiar dacă s-a întâmplat să pierdem”, a mai spus fundașul de origine braziliană, Wallace da Silva.

Wallace da Silva a evoluat, în centrul apărării, alături de căpitanul Alin Gligor, singurul component al echipei FC Olt Slatina care a bifat toate minutele în actuala stagiune. Raul Marincău și Cosmin Crușoveanu vor fi soluțiile tehnicianului Dan Oprescu pentru postul de fundaș central.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 16 Apr. 2014, 17:23 Seria 2
Pe aceeași temă