Wallace s-a reîntors în Brazilia după 11 luni! „A fost greu la plecare, au început rudele să plângă”

11 Jan. 2012, 16:12 Seria 2
Wallace s-a reîntors în Brazilia după 11 luni!**

Această vacanță a fost un mare motiv de bucurie pentru fundașul echipei FC Argeș, Wallace da Silva. Acesta a fost în Brazilia, acolo unde a petrecut sărbătorile de iarnă, dar a fost și un prilej grozav pentru a își vedea familia.

„A fost o perioadă foarte frumoasă pentru mine fiindcă am apucat să îmi văd și eu familia. Nu am mai fost acasă de 11 luni și îmi era tare dor de ei. A fost puțin mai greu la plecare, pentru că au început rudele mele să plângă, dar asta este viața de jucător profesionist”, a declarat jucătorul echipei FC Argeș, Wallace da Silva.

Îi este greu la frig

Un alt mare motiv de bucurie pentru fundașul argeșenilor legat de vacanța din Brazilia este acela că acolo a dat peste niște temperaturi cu multe grade peste plus, față de cele de la noi, care chiar dacă nu sunt ele tocmai cele specifice pentru anotimpul în care ne aflăm, nu sunt cele mai bune pentru un jucător brazilian.

„A fost bine acolo că a fost și foarte cald. Au fost niște temperaturi foarte bune și chiar dacă m-am acomodat eu cu frigul, tot nu este tocmai bine pentru mine. Tot îmi este puțin greu, dar nu avem de ales. A fost o vacanță frumoasă în care am mâncat ceea ce servim noi de obicei, noi nu avem aceleași tradiții ca românii. Spre exemplu noi nu tăiem porcul de Crăciun sau ceva de acest gen”, a declarat Wallace da Silva, jucătorul echipei FC Argeș.

Va fi greu fără Rover

Brazilianul este convins că FC Argeș va avea un parcurs bun în acest retur dacă lotul va fi întărit. Fundașul de culoare al alb-violeților consideră că prin plecarea lui Rover Cârstea la Timișoara echipa este slăbită.

„În ce privește partea profesională, pot spune că ne va lipsi enorm Rover Cârstea. Era un jucător foarte bun, mai avem nevoie de un atacant, ca să putem face față în retur, care va fi foarte foarte greu. În rest, îmi doresc să fiu sănătos”, a încheiat Wallace.

Sursa: Ziarul Top

11 Jan. 2012, 16:12 Seria 2
Pe aceeași temă