„Vrem să câștigăm cu orice preț ca să nu fie o distanță mare față de locurile promovabile”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 15:06 Seria 2

Titular doar în prima etapă, cu UTA, Dobricean luptă să prindă din nou primul unsprezece după ce a fost criticat de antrenorul Valentin Velcea. „Scholes de Banat” speră ca el și colegii săi să învingă în retur echipele pe care nu le-a putut bate în toamnă și ACS Poli să realizeze astfel obiectivul impus de conducere.

„A fost doar un egal la Brașov, nu putem spune un punct câștigat, noi am dominat jocul, ne-am, creat multe ocazii dar din păcate le-am ratat și nu am mai putut să scoatem decât un egal. De data asta nu s-a putut face diferența cu rezervele, sper s-o facem data viitoare. Cu FC Olt e un meci pe care vrem să-l câștigăm cu orice preț ca să nu fie o distanță mare față de locurile promovabile. Nu pot să spun că Mioveniul sau Corona sunt două echipe atât de puternice, dar se bat la promovare ca și noi, sper ca în retur să le batem, să fim noi cei care promovăm”, a declarat Răzvan Dobricean (21 ani).

Valentin Velcea l-a dat exemplu negativ pentru atitudinea sa la unele antrenamente însă mijlocașul spune că se pregătește cât poate de bine pentru a-și recâștiga poziția de start: „Eu încerc să mă pregătesc cât mai bine, trag de mine să prind loc de titular, ce zice dânsul e părerea lui și nu o comentez”.

Dobricean ține cu United, pentru Scholes!

Poreclit după vedeta lui Man. United, pentru asemănarea fizică evidentă cu acesta, Răzvan Dobricean îi va ține pumnii lui Paul Scholes deseară în meciul „diavolilor” de la Cluj. „Normal că țin cu ei pentru că e Scholes acolo. Bineînțeles că mă voi uita și voi ține cu el, sper să și marcheze în seara asta, dacă nu, să facă un meci foarte bun”, a spus „Scholes din Liebling”.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 15:06 Seria 2
Pe aceeași temă