„Vreau să marchez cât mai multe goluri pentru echipă”

29 Feb. 2012, 09:56 Seria 2

Alin Popa poate fi unul dintre jucători care să înscrie cât mai multe goluri pentru FC Argeș în acest retur de campionat. Mijlocașul a arătat că este într-o formă foarte bună la ultimul meci amical, întâlnirea cu cei de la Girom Albota.

Partida dintre cele două echipe a avut loc sâmbăta trecută și s-a terminat la egalitate, scor 2 – 2, iar cele două goluri ale echipei antrenate de Viorel Dumitrescu au fost reușite de către mijlocașul de bandă Alin Popa. Fotbalistul speră ca această formă să fie menținută și la jocurile din campionat.

„Aștept cu mare nerăbdare returul de campionat. Știu că va fi o luptă foarte strânsă, dar am încredere că totul va merge foarte bine pentru noi, fiindcă avem un grup unit aici și în plus au fost realizate și două transferuri care cu siguranță ne vor ajuta foarte mult în meciurile ce vor urma. Sper să fac și eu un retur cât mai bun de campionat și să pot marca multe goluri pentru echipa mea. Vreau să îmi ajut cât mai mult echipa în meciurile din returul campionatului”, a declarat Alin Popa, jucătorul echipei FC Argeș.

Crede în promovare

Mijlocașul piteștenilor speră ca la finalul acestei ediții de campionat, FC Argeș să poată reveni în Liga I. Pentru a ajunge în Liga I, FC Argeș trebuie să se lupte cel puțin cu Poli Timișoara și Gloria Bistrița. „Va fi un retur extrem de interesant de campionat. Vor fi multe meciuri dificile și cu siguranță fiecare meci în parte va avea importanța sa. După părerea mea, cea mai bună echipă din serie este Poli Timișoara, dar apoi orice este posibil și fiecare echipă are șansa ei să realizeze lucruri importante. Sunt vreo 3 sau 4 echipe ce se luptă pentru ocuparea lucului trei în campionat și asigurarea unui loc de Liga I”, a declarat Alin Popa, jucătorul echipei FC Argeș.

Sursa: Ziarul Top

29 Feb. 2012, 09:56 Seria 2
Pe aceeași temă