„Vreau să construiesc o echipă frumoasă care să joace un fotbal plăcut”

05 Aug. 2009, 15:15 Seria 2
„Vreau să construiesc o echipă frumoasă care să joace un fotbal plăcut

Jerry Gane, noul antrenor al echipei Gaz Metan CFR Craiova, și-a stabilit obiectivele pentru sezonul ce stă să înceapă.


„Pentru mine e o nouă provocare, un nou început, și sunt bucuros că am ajuns la Gaz Metan CFR Craiova. M-am înțeles repede cu conducerea clubului, pentru că am realizat că intențiile sunt bune. Eu mi-am propus construirea unei echipe frumoase, care să joace un fotbal plăcut. Să încânte și asta vor veni și rezultatele. În condițiile acestea, evident îmi va fi mai ușor să-mi ating și obiectivul fixat: evitarea retrogradării. Ca jucător am lucrat cu o mulțime de antrenori, printre care și Rafa Benitez, de la care am avut multe de învățat. Și în perioada în care am fost secundul lui Nicolo Napoli am acumulat destul. Acum îmi rămâne să pun în practică tot ceea ce am învățat“
, a spus Gane.

Marți, Jerry Gane a condus primul antrenament al echipei Gaz Metan CFR Craiova. Miercuri, de la ora 11:00, la Depou, trupa lui Gane va susține primul amical de la revenirea din cantonamentul sârb, în compania echipei Minerul Mătăsari.


Baza de la Depou și-a schimbat look-ul

Lucrările de modernizare a stadionului de la Depou au intrat pe ultima sută de metri, când au mai rămas 10 zile până la startul ediției 2009/2010 a Ligii a doua.

1.000 de scaune în culorile galben-vișinii ale clubului au fost montate la cele două tribune. De asemenea, au fost instalate bănci de rezervă noi, iar vestiarele au fost reamenajate pentru ca baza sportivă să primească licență pentru sezonul 2009/2010.

 

Sursa: gazmetancfr.ro
 

05 Aug. 2009, 15:15 Seria 2
Pe aceeași temă