„Vor lua bani de la alții”

15 May. 2009, 13:19 Seria 2

Spaima de retrogradare îl face pe Dorinel Munteanu să se gândească la tot felul de conspirații împotriva echipei sale. Tehnicianul susține că Arieșul va fi motivată pentru a o îngropa pe “U”. Convins că bătălia pentru evitarea retrogradării nu se va tranșa doar în iarbă, Dorinel Munteanu a ridicat ieri sabia împotriva vecinilor de la Arieșul Turda, pe care-i bănuiește că s-au dat cu dușmanii “șepcilor roșii”.

 

“Sunt sigur că turdenii vor veni foarte motivați la Cluj. Din toate punctele de vedere. Cred că vor primi bani și de la alte echipe ca să ne încurce pe noi. Sunt ultimele etape și vor fi și lucruri extrasportive care vor decide multe meciuri”, a atacat Dorinel, care știe și la ce arme vor apela oamenii lui Alexandru Pelici pentru a-și atinge scopul. “Mă aștept ca Arieșul să se apere pe două linii, așa cum a făcut-o și Lupeniul. Aș vrea ca ei să iasă la joc, dar nu cred că o vor face. Arieșul e o echipă care-și vinde foarte greu pielea în deplasare”, a mai spus Munteanu.

 

Răpus de febra musculară

Deși ar fi vrut să-și ajute echipe și din teren, Munti are șanse mici să intre la joc contra Arieșului. „Am făcut marți un antrenament foarte intens și abia pot să mă mișc din cauza febrei musculare. Voi vedea sâmbătă dacă voi putea să joc”, a mărturisit ieri Dorinel, explicând și de ce l-a rechemat la echipă pe preparatorul fizic Yuksel Yesilova: “A venit să ajute și echipa dar și pe mine. Am un program special de antrenament”.

 

Vrea să rămână la „U”

Dorinel Munteanu a dezvăluit ieri că dorește să activeze și sezonul viitor tot la echipa clujeană. „La vară, Universitatea este prima mea opțiune dintre echipele din România. Cu câțiva jucători noi am putea să atacăm promovarea în sezonul viitor. Însă nouă ne trebuie condiții de pregătire. Vom vedea la vară ce va fi”, a zis Dorinel.

"E un meci important pentru noi. Rezultatul nostru cu Turda e singurul care mă interesează în această etapă!"
Dorinel Munteanu, antrenor „U” Cluj

"Nu comentez declarația lui Dorinel potrivit căreia vom lua bani de la alte echipe"
Alexandru Pelici, antrenor Arieșul

23 de goluri a primit Turda în acest sezon, având a doua apărare din serie

 

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

15 May. 2009, 13:19 Seria 2
Pe aceeași temă