Lucian Munteanu: „Să ne mobilizăm la fel ca în jocurile de acasă”

Mihai Andries 27 Sep. 2013, 21:20 Seria 2
Lucian Munteanu:**

Managerul general al echipei CSM Rm. Vâlcea, Lucian Munteanu speră ca trupa lui Claudiu Niculescu să se mobilizeze și în deplasări la fel ca în jocurile de pe teren propriu.

„Argeșul a fost întotdeauna o zonă cu mulți copii talentați de unde au plecat în fotbalul mare numeroși fotbaliști exponențiali pentru fotbalul românesc. Chiar dacă Mioveniul este acum o echipă în formare, ne așteptăm la o replică dârză din partea lor, mai ales că au schimbat de curând banca tehnică și vin după un rezultat bun din deplasarea de la Bihor. Trebuie să ne mobilizăm și în meciurile din deplasare așa cum o facem la jocurile de pe teren propriu. Fiecare punct câștigat va fi foarte important în această serie, unde la final distanța dintre prima clasată și lanterna clasamentului va fi foarte mică. Nu trebuie să irosim puncte în niciun meci și de aceea mergem la Pitești să câștigăm”, a declarat pentru siteul oficial al clubului, www.csmrmvl.ro, oficialul CSM-ului.

Lotul condus de Claudiu Niculescu a ajuns încă de azi de la orele prânzului la Pitești și s-a cazat la un hotel de patru stele din localitate.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 27 Sep. 2013, 21:20 Seria 2
Pe aceeași temă