„Vom fi peste CFR”

30 Jun. 2009, 17:25 Seria 2
„Vom fi peste CFR

Noul boss al „șepcilor roșii” povestește cum fanii l-au determinat să bage bani la Universitatea și spune că obiectivul său este să depășească la nivelul performanțelor rivala CFR.
 

 

Domnule Walter, ce v-a convins să alegeți „U” Cluj?
Mi-a surâs ideea de a investi aici din primul moment. Nu am ezitat și am început negocierile pentru că m-au impresionat suporterii. Dovada lor de atasament față de echipă este de apreciat. Chiar dacă „U” trecea prin momente grele, ei au fost mereu lângă echipă. S-au implicat și au aratat cât de mult iubesc Universitatea. Unul dintre motivele pentru care am venit este și noul stadion. Aștept să fie construit cât mai repede și garantez că echipa va fi la nivelul stadionului.
 

 

Vreți ca echipa să promoveze în sezonul viitor?
Universitatea este o echipă foarte frumoasă și vreau să o readuc acolo unde îi este locul. Îmi doresc foarte mult ca „U” să revină cât mai repede în primul eșalon.
 

 

Pe termen lung ce obiective aveți?
Vin la Cluj cu inima deschisă și vreau să fac performanță cu această formație. Sper ca în sezoanele viitoare „U” să fie peste CFR și la performanțe pentru ca la suporteri nu se pune problema.
 

 

Se zvonește că Țălnar va fi nou antrenor principal și că va veni un contingent serios de jucători de la Dinamo II. Este adevărat?
Nu vreau să vorbesc încă de antrenor sau de jucători. În zilele următoare vom definitiva și structura lotului și structura băncii tehnice.
 

 

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

30 Jun. 2009, 17:25 Seria 2
Pe aceeași temă