Viorel Dumitrescu a definitivat lotul pentru noul campionat: „Nu mai pot apărea schimbări”

15 Aug. 2012, 10:45 Seria 2
Viorel Dumitrescu a definitivat lotul pentru noul campionat:** „Nu mai pot apărea schimbări

Peste două săptămâni și jumătate va debuta noul sezon al Ligii a II-a la fotbal. FC Argeș va juca în prima etapă în deplasare împotriva celor de la Luceafărul Oradea, una dintre cele mai incomode echipe în jocurile de pe teren propriu.

Antrenorul piteștenilor, Viorel Dumitrescu, spune că lotul echipei nu va mai suferi modificări în această perioadă și că în mare parte aceasta va fi și echipa pentru noul sezon competițional. „Nu cred că o să mai apară nume noi la echipă. Foarte probabil aceasta va fi echipa pe care ne vom baza și în campionat. Este greu să mai facem transferuri în această perioadă, mai ales pentru că jucătorii nu se mai pot integra la echipă în această perioadă. Mai sunt două săptămâni și jumătate până începe campionatul și nu mai avem timp să facem mutări la echipă. Oricum, este greu să mai găsim vreun jucător foarte talentat acum pentru că toți jucătorii valoroși sunt deja acum pe la alte echipe din campionatul nostru”, a precizat Dumitrescu.

„O să las jucătorii 60 sau 70 de minute pe teren”

FC Argeș va susține astăzi un nou meci amical urmând să întâlnească echipa SCM Pitești, într-un joc ce va avea loc pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Antrenorul echipei din Trivale, Viorel Dumitrescu, are planuri importante pentru acest meci, fiind hotărât să lase și mai mult timp jucătorii titulari pe teren. „O să las titularii mai mult timp pe teren pentru că deja ne apropiem de primele meciuri oficiale și trebuie să formăm un prim 11 pentru jocurile din campionat. Cred că o să stea jucătorii pe teren undeva în jurul a 60 sau chiar 70 de minute pentru că acesta este scopul acestor ultime jocuri de verificare și anume acela de a contura o echipă de start pentru confruntările din campionat. Marile dileme le am în linia defensivă pentru că acolo avem noi probleme. Fundașii centrali au comis mai multe greșeli în ultimul timp și sper să nu se mai repete pentru că vreau să mă edific cu privire la componența titularilor din apărare”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Argeș.

„Nu mă interesează spectacolul, vreau doar să câștigăm”

FC Argeș a cedat în ultimul meci amical, piteștenii fiind învinși cu scorul de 2 – 1 de către cei de la CS Otopeni. Piteștenii au făcut un joc foarte bun reușind să aibă mai multe ocazii de a marca, dar numai că acestea au fost irosite și la finalul confruntării cei ce au avut câștig de cauză au fost jucătorii echipei adverse. Tocmai de aceea, Viorel Dumitrescu dorește ca jucătorii săi să renunțe la spectacol. „Îmi doresc ca jucătorii mei să nu mai facă spectacol. Nu are sens să faci spectacol și apoi să pierzi meciul. Aici nu contează impresia artistică pentru că degeaba facem noi un meci foarte bun, iar la final pierdem. Mai bine jucăm mai slab și poate obținem un rezultat important. Ar fi foarte important să marcăm un gol și să ne impune la limită. Degeaba jucăm foarte bine, avem 10 sau 15 ocazii de a marca și pierdem cu 2 – 1. Îmi doresc mai de grabă să ne impunem cu scorul de 1 – 0. Nimeni nu își va aduce aminte că noi am ratat nu știu câte ocazii, dacă pierdem meciul”, a mai spus antrenorul.

Sursa: FC Argeș

15 Aug. 2012, 10:45 Seria 2
Pe aceeași temă