Vii la meci, pleci la greci!

08 Jul. 2009, 15:15 Seria 2
Vii la meci,** pleci la greci!

Stadionul Dealu Florilor va fi gazda unui incendiar meci amical între FC Baia Mare și Gloria Bistrița. Meciul va avea loc în data de 25 iulie 2009 începând de la ora 17:30. Va fi un moment important în pregătirea echipei pentru noul sezon competițional, în prezența unei echipe puternice ca Gloria Bistrița!

 

Facem un apel de suflet către suporterii noștri, iubitori de fotbal. Haideți să demonstrăm că la Baia Mare fotbalul e iubit și fair-play-ul e la el acasă! Veniți în număr cât mai mare să demonstrăm acest lucru!
Vicepreședintele Consiliului de Administrație al FC Baia Mare, Vasile Vlașin: „În pauza meciului dintre FC Baia Mare și Gloria Bistrița vom organiza o tombolă la care vor participa toți spectatorii. Premiul pus în joc este o excursie de 7 zile în Grecia, pus la bătaie de firma de turism International Triumph”.

 

Spectatorul norocos care va câștiga această excursie oferită de colaboratorii noștri de la Internațional Triumph va pleca în Grecia la data de 31 iulie!

 

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 12 iulie la standul special amenajat la Hypermarketul Real, zilnic între orele 8:00 și 23:00 și la Stadionul Dealu Florilor, zilnic, de luni până vineri între orele 9:00 și 15:00.
Prețul unui bilet este de 10 lei!
 

 

Sursă: fcbaiamare.ro
 

08 Jul. 2009, 15:15 Seria 2
Pe aceeași temă