VIDEO! Stângă: „E fantastic ce am realizat la CSU”

Marius ANGHEL 06 Dec. 2013, 15:50 Seria 2
VIDEO!** Stângă:

La ultima conferință de presă din 2013, reprezentanții CSU au concluzionat că a fost un început de proiect reușit. Managerul general Pavel Badea l-a felicitat pe Ovidiu Stângă pentru rezultatele de până acum, dar mai ales pentru ziua de naștere, antrenorul Craiovei împlinind ieri 41 de ani. Cei doi și-au intrat în roluri începând cu etapa a 5-a și au un bilanț de 8 succese, un egal și un eșec.

Badea este convins că se putea și mai bine, dar la capitolul imaginii clubului. „Sper ca Ovidiu să aibă inspirația să ne aducă rezultatele pe care ni le dorim și în continuare. Neîmplinirea principală este faptul că proiectul pornit pentru craioveni are anumite probleme la implementare, deși noi ne dorim performanță. Spre exemplu, Ilie Balaci, care a fost idolul meu ca jucător, a ezitat în a veni alături de noi, deși ar fi trebuit să fie cel mai apropiat, pentru că a jucat numai la CS Universitatea. Sunt sigur însă că atunci când echipa noastră va fi în prima divizie vor veni 15-20.000 de suporteri la stadion, să susțină echipa, culorile, Craiova” a spus Pavel Badea.

Stângă este mulțumit de munca sa de până acum: „A fost fantastic ce am realizat, pentru mine nu au existat neîmpliniri, fiindcă suntem pe primul loc. Era uimitor să fi câștigat toate jocuri sau cel puțin să nu pierdem vreunul, dar eu sunt foarte mulțumit. A fost o perioadă grea, dar pozitivă din punct de vedere profesional. După jocul amical cu Clinceniul, vom avea o masă festivă, apoi jucătorii vor intra în vacanță. Reunirea va fi pe data de 15 ianuarie. Câteva zile de alergări ușoare în Craiova, apoi plecăm în Antalya, unde vom avea două stagii de pregătire.” a declarat Ovidiu Stângă, cel care și-a cinstit deja elevii cu o bere.

Unul dintre aceștia, Andrei Sin, a apărut pentru prima dată în fața presei. „Încheiem o perioadă frumoasă pentru noi, cu evoluții bune. Ne bucurăm foarte mult că am reușit să terminăm pe primul loc în clasament și pe doi în play-off. În amicalul cu Clinceni este foarte important să nu ne accidentăm. Ne așteaptă un retur și un play-off în urma cărora sper să reușim promovarea” a spus mijlocașul de 22 de ani.

El se va afla în lotul Craiovei și la reunirea de la mijlocul lunii ianuarie, precum la la cele două cantonamente în Antalya. Stângă mai așteaptă întăriri, spunând că finanțatorii sunt dispuși să investească atât cât este nevoie pentru a fi acoperite posturile deficitare.

Articol scris de Cosmin STAICU

Marius ANGHEL 06 Dec. 2013, 15:50 Seria 2
Pe aceeași temă