VIDEO! Președintele lui FC Maramureș implicat într-un accident rutier! Etilotestul a indicat că era băut

25 Jul. 2012, 16:54 Seria 2

Președintele echipei de fotbal FC Maramureș Universitar Baia Mare, Dan Hotico, a fost astăzi autorul unui accident serios rezultat cu intrarea pe contrasens și bușirea unui alt autovehicul ce circula regulamentar informează actualmm.ro. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că oficialul echipei maramureșene avea în aerul expirat o alcoolemie de 0,16 mg/l. Victima accidentului produs de Hotico a rămas încarcerată și doar cu ajutorul intervenției pompierilor militari s-a reușit scoaterea sa din autovehicul.

Conform actualmm.ro, accidentul produs de președintele clubului FCMU Baia Mare s-ar fi întâmplat după ce acesta a încercat să evite un câine ce îi ieșise în față, nimerind pe contrasens. Oficialul intenționa să iasă din parcarea Săli Sporturilor pentru a intra pe strada Oituz. În urma izbirii cu mașina ce circula regulamentar din sens opus, șoferul acesteia a rămas încarcerat și a fost scos de pompierii militari. Președintele FCMU nu a fost rănit.

„Eu ieșeam din parcare de la Sala Sporturilor, când mi-a sunat telefonul. Cu un ochi m-am uitat la telefon, cu altul la drum. Din partea dreaptă am văzut că mi-a apărut brusc un câine, iar cum mă și orbea soarele nu am mai reușit să țin direcția și am intrat puțin pe contrasens. Atunci s-a întâmplat accidentul” a declarat jurnaliștilor prezenți la accident, Dan Hotico, citat de actualmm.ro.

Președintele FC Maramureș a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat de aparat fiind de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Drept urmare, acesta a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare pentru a i se recolta de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto: actualmm.ro

25 Jul. 2012, 16:54 Seria 2
Pe aceeași temă