VIDEO! Fotbaliștii lui ACS Poli au revenit triumfători la Timișoara

Marius ANGHEL 01 Jun. 2013, 10:29 Seria 2
VIDEO! Fotbaliștii lui ACS Poli** au revenit triumfători la Timișoara

Jucătorii pregătiți de Valentin Velcea au fost întâmpinați vineri după amiază de presă și de circa 15 fani la întoarcerea de la Baia Mare, deplasare în urmă căreia s-a consfințit promovarea în Liga I. Silviu Bălace și compania au ieșit din autocar cântând în fața primarului Nicolae Robu și a celorlalți membri ai conducerii echipei.

După o noapte petrecută la Satu Mare unde sărbătoarea a putut deja începe în urma aflării rezultatului de la Vâlcea, elevii lui Vali Velcea au avut forțe proaspete pentru a-și cânta bucuria la stadion. Primarul Timișoarei l-a îmbrățișat primul pe antrenor apoi s-a bucurat între fotbaliști de „victoria finală”.

„Ne-am bucurat imediat după ce s-a terminat etapa. Era normal să avem o reacție pentru că după părerea mea e o performanță istorică pentru Timișoara. E o performanță greu muncită, obținută cu foarte multă transpirație, responsabilitate, și cu mai puțină încredere din partea unora. Țin să mulțumesc celor care au avut încredere în mine. Această promovare este a jucătorilor, a staffului tehnic, administrației și a nu în ultimul rând instituțiilor: Primăria, CJT și nu în ultimul rând Univ. Politehnica. A promovat Timișoara”, a declarat tehnicianul timișorenilor.

„E o bucurie enormă pentru că a venit într-un moment în care nu credeam. Dar e munca noastră pe care am depus-o de la început și e bine că s-a ajuns unde a trebuit. Nu am avut neapărat emoții dar ne gândeam deja că trebuie să batem Bihorul dar a fost mai bine că s-a jucat la Vâlcea și am obținut promovarea. A fost destul de greu dar totul e bine când se termină cu bine. Deocamdată ne bucurăm de momentul acesta. A venit foarte bine și într-un timp foarte scurt și cred că e o performanță enormă pentru acest club. Sper să vină acum cât mai multă lume la stadion”, a spus și Ovidiu Petre, căpitanul echipei în acest retur.

VEZI mai multe POZE pe Banat Sport

La stadion jucătorii nou promovatei în Liga I au fost așteptați de circa 15 fani care și-au cântat bucuria că vor vedea din nou fotbal de Liga I la Timișoara. Succesul din acest sezon va fi sărbătorit și cu ocazia ultimului joc de pe teren propriu, cel de miercuri, cu FC Bihor. Amintim că ACS Poli a obținut licența pentru sezonul 2013-2014!

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Marius ANGHEL 01 Jun. 2013, 10:29 Seria 2
Pe aceeași temă