VIDEO! FC Universitatea Craiova s-a întors pe „Ion Oblemenco”! Mititelu: „Vreau o reorganizare a clubului”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 16:37 Seria 2

UPDATE 2: Meciul dintre FC Universitatea Craiova – Minerul Motru, se va disputa sâmbătă, 30 noiembrie, pe stadionul «Ion Oblemenco» din Craiova, începând cu ora 17.00.

 


UPDATE: Imediat după ce a intrat pe stadion, patronul FC Universitatea, Adrian Mititelu, a anunțat că meciul cu Minerul Motru, din următoarea etapă, a XIV-a, se va disputa miercuri, 27 noiembrie, pe stadionul «Ion Oblemenco», începând cu ora 19.00.

Biletele pentru partidă vor fi puse în vânzare mâine după-amiază, intrarea fiind generală și costând 5 lei.
 


Echipa lui Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova, a jucat mai întâi un meci oficial pe „Ion Oblemenco”, cu rivala CS, și abia apoi a reușit să intre în posesia arenei.

Mititelu s-a prezentat astăzi, încă de la prima oră, la stadion, dar a fost amânat pentru după-amiază, când executorul judecătoresc a pus în aplicare decizia Tribunalului Dolj. Către seară, echipa lui Mititelu a efectuat și primul antrenament pe arena unde sâmbătă remizase cu CS Universitatea.

Mititelu și-a exprimat disponibilitatea de a ceda din acțiunile echipei către alți acționari, inclusiv către Primărie, dar după ce se va efectua reorganizarea clubului, care are datorii de peste 4 milioane de euro.

„Pe cei de la CSU îi mai las aici, în casa noastră, până la finele anului, după care îi aștept la discuții, ori să plece. E păcat de jucători, fiindcă ei sunt nevinovați. Vreau o reorganizare a clubului în care să păstrez 35%, 35% o să dau suporterilor, iar pentru restul aștept propuneri. O aștept chiar și pe doamna Olguța. Pe Stângă îl iert, dar nu voi ierta niciodată trădători precum Badea sau Cristescu”, a declarat Mititelu după ce a reușit să intre în curtea stadionului „Ion Oblemenco”.

În aceste condiții, CS Universitatea, care avea programat un antrenament pe unul dintre terenurile complexului, s-a refugiat pe stadionul „Extensiv” din Parcul Romanescu.

Team managerul CS Universității, Silvian Cristescu, a declarat că Mititelu trebuie să se bucure cât mai repede de reușita sa, deoarece stadionul va fi dărâmat. „Bravo lui că a intrat! Dar să se bucure cât mai are timp, că în curând va fi dărâmat! N-o să mai joace nici el nici noi pe el! Sunt dezamăgit de două lucruri: că nu l-am învins și că un proiect solid și serios nu a prins la public! Dacă am fi câștigat, noi am fi fost aplaudați”, a spus Cristescu pentru Fanatik.


Video exclusiv www.fanatik.ro de fanatikro

Articol scris de Cosmin STAICU

Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 16:37 Seria 2
Pe aceeași temă