Viceprimarul Bistriței: „Sunt pentru susținerea financiară a Gloriei! Face performanță chiar dacă e în Liga II”

Marius ANGHEL 24 Jan. 2014, 16:33 Seria 2

Liberalul Ioan Peteleu nu se opune acordării unui sprijin financiar clubului de fotbal bistrițean. El este de părere că sportul trebuie încurajat și că Gloria Bistrița trebuie susținută chiar dacă este în liga secundă.

„Eu sunt pentru susținerea activității sportive de la Gloria pentru că este un club de performanță chiar dacă este în Liga a II-a. O activitate de performanță nu înseamnă neapărat numai locul I sau primii trei în Liga I. Cred că tot ce este în prima jumătate a clasamentului poate să se considere performanță sportivă”, a declarat viceprimarul într-o conferință de presă.

Primarul Ovidiu Crețu anunța în urmă cu câteva zile că în bugetul de pe anul acesta au fost prinse 2,5 milioane de lei în fondul de rezervă.

Edilul a precizat că dorește ca din acești bani două milioane de lei să îi dea echipei de fotbal Gloria Bistrița, dar asta doar dacă vor fi întrunite toate condițiile legale pentru ca acest sprijin financiar să fie acordat.

Viceprimarul a anunțat că dacă va fi făcut un proiect prin intermediul căruia să se ofere fonduri pentru Gloria Bistrița îl va susține și vota.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 24 Jan. 2014, 16:33 Seria 2
Pe aceeași temă