Verigeanu: „Arbitrajul lui Lucian Dan a fost corect”

17 Nov. 2008, 17:08 Seria 2
Verigeanu: „Arbitrajul lui Lucian Dan a fost corect

CSM a pierdut duminică derbyul etapei a 15-a a Seriei B2, 0-1 la Tg.Mureș, fotbaliștii vâlceni acuzând în timpul meciului eliminarea lui I.Popa din minutul 10, dar și neacordarea unui penalty în minutul 90 după o intervenție la Câju.

După ce a analizat pe casetă cele două faze, directorul-general al CSM-ului, Florin Verigeanu a recunoscut că echipa vâlceană nu a fost dezavantajată de arbitraj la Tg.Mureș. „Lucian Dan a arbitrat foarte corect. Cartonașul roșu pentru Popa a fost corect, el a făcut un gest necugetat și ne-a lăsat în inferioritate, sunt convins că în efectiv complet am fi câștigat. Nici la faza lui Câju din final nu a fost penalty, pentru că a apărătorul mureșean a lovit mingea. În fine, nu mă gândeam că pierdem nici în 10 oameni, dar a venit acea greșeală de marcaj la corner” a declarat Florin Verigeanu.

Tehnicianul CSM-ului, Alin Artimon are însă altă părere despre eliminarea lui Iulică Popa. „În momentul contactului, centralul nu a fluierat nici măcar fault, s-a sesizat la semnalizarea tușierului și când a văzut sânge, i-a dat roșu direct lui Popa. Dacă nu i se spărgea arcada fotbalistului mureșean, nu se mai dădea eliminare” spune Artimon.

articol scris de Adi Georgescu

17 Nov. 2008, 17:08 Seria 2
Pe aceeași temă