Verdeș: „Să ne dea și nouă cineva trei penalty-uri, să vedem, câștigăm?”

Marius ANGHEL 17 Mar. 2015, 14:50 Seria 2
Verdeș:**

După golul decisiv cu CSM Râmnicu Vâlcea, atacantul celor de la FC Olt, Bobi Verdeș, a punctat pe tabelă și runda trecut în meciul din deplasare cu Metalul Reșița, pierdut cu scorul de 3-2, după ce gazdele au beneficiat de trei penalty-uri. „Vârful” grupării slătinene a admis faptul că au avut meciul la îndemână, în condițiile în care au condus, însă totodată consideră că era greu să se obțină puncte cu trei penalty-uri dictate împotrivă.

După o serie de cinci victorii consecutive, FC Olt Slatina a pierdut jocul din deplasare cu Metalul Reșița, scor 3-2, la capătul unei întâlniri în care adversarii au primit trei penalty-uri, unul dintre el ratat. Autorul golului care i-a adus pe slătineni în avantaj la scorul de 2-1, Bobi Verdeș, spune că a fost un joc cu greșeli, însă, totodată crede că victoria gazdelor a fost facilitată prin penalty-urile acordate.

„Stăteam și mă gândeam după joc că a fost un meci pe care l-am avut în mână. Nu știu ce s-a întâmplat, poate lipsa de concentrare în momentele importante, am făcut destule greșeli, trebuie să ne dăm seama unde am greșit fiecare, să nu mai repetăm aceste lucruri. Când câștigăm, câștigăm toți, când pierdem, pierdem toți, important este mai departe, să ne revanșăm cu FC Bihor. În orice caz, e greu să iei punct sau puncte când primești eliminare și echipa adversă trei penalty-uri. Să ne dea și nouă cineva trei penalty-uri, să vedem, câștigăm? Oricum, am controlat jocul până la 2-1, dar asta este, meciul cu Metalul Reșița este istorie, acum trebuie să câștigăm neapărat cu FC Bihor, să rămânem pe locul trei”, a declarat atacantul celor de la FC Olt Slatina, Bobi Verdeș.

FC Olt Slatina nu a beneficiat de niciun penalty în actualul sezon, deși s-au scurs 17 meciuri. ACS Poli, CS Mioveni sau Metalul Reșița sunt echipele care au beneficiat de cele mai multe lovituri de la unsprezece metri. Împotriva divizionarei secunde slătinene s-au acordat, în schimb, șase penalty-uri.

Meciul FC Olt – FC Bihor, din cadrul etapei intermediare, se va disputa, miercuri, cu începere de la ora 15:00, pe Stadionul „1 Mai”.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 Mar. 2015, 14:50 Seria 2
Pe aceeași temă