Velcea: „Va fi o misiune dificilă datorită șocurilor psihice ale echipei”

Marius ANGHEL 10 Apr. 2013, 17:00 Seria 2
Velcea:** „Va fi o misiune dificilă datorită șocurilor psihice ale echipei

Tehnicianul lui ACS Poli nu consideră că absențele din defensivă vor conta foarte mult în jocul de vineri de la Slatina. Valentin Velcea spune că echipa sa trebuie să-și revină moral după startul ratat de retur și că echipa are nevoie de o victorie pentru asta.

„E vizibil că suntem într-o perioadă grea psihic, de altfel fiecare dintre noi a trecut prin astfel de momente. Acestea a fost premeditate, nu e ușor sa primești șoc după șoc. UTA și Corona, în zece oameni, Mioveni egal. Fondul de ineficiență, ratări după ratări, crează o stare de emotivitate… Rămâne să reacționăm, trebuie să reacționăm și o vom face în urma unui rezultat pozitiv. Fiecare jucător conștientizează starea în care se află. Nu am niciun dubiu că jucătorii dau 100%, rămâne de văzut care jucător e pregătit. Se va vedea cine face față in liga superioară. Am avut discuții individuale, am căzut de comun acord că s-au făcut greșeli, nu ne ascundem în spatele altor factori, trebuie să fim bărbați, sunt șapte finale, șapte jocuri importante”, a declarat Valentin Velcea.

ACS Poli nu se va putea baza la jocul cu FC Olt pe nu mai puțin de patru jucători. Pe lângă suspendații Petrovic, Șeroni și Marovic, timișorenii îl au în continuare pe atacantul Enciu accidentat. În schimb în echipă e așteptat Ovidiu Petre, care ar putea evolua chiar în centrul defensivei.

    „Nu simt obiectivul periclitat, chiar dacă UTA s-a apropiat. Promovarea se va juca până la final. Va fi o misiune dificilă, un meci greu, datorită șocurilor psihice ale echipei, nu a celor trei absențe, pentru că avem jucători care pot oricând să-i înlocuiască cu brio pe cei care lipsesc”
    Valentin Velcea, antrenor ACS Poli Timișoara

Tehnicianul lui ACS Poli adaugă că echipa olteană, ocupanta locului 12 în B2, nu e o echipă ce trebuie neglijată. „Este o echipă frumoasă, toate echipele sunt, mai ales că nimeni nu pică, joacă dezinvolt, nu au nimic de pierdut, poate chiar fac jocurile. Au și jucători care pot face diferența: Firțulescu, Ene și Cosic”, adaugă Velcea.

Partida FC Olt – ACS Poli se dispută vineri, de la ora 17 (Dolce 2).

„Am spus că situația grea de abia din iarnă va începe, nu neapărat a presiunii vizibile, dacă mă apuc sa vorbesc va fi grav”, Valentin Velcea, antrenor ACS Poli

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Marius ANGHEL 10 Apr. 2013, 17:00 Seria 2
Pe aceeași temă