Velcea, soluție pentru FC Vaslui? „Nu pot să neg, nici să confirm”

Marius ANGHEL 26 Sep. 2012, 16:22 Seria 2
Velcea, soluție pentru FC Vaslui?**

Antrenorul lui ACS Poli se numără printre soluțiile moldovenilor după despărțirea acestora de Marius Șumudică. Valentin Velcea nu neagă interesul acestora dar nici nu confirmă, ci spune că rămâne la Timișoara pentru a continua proiectul început împreună cu autoritățile.

„Nu pot să neg că nu și nici n-am să confirm că da. A fost ceva de moment, nu am putut decât să mă bucur că suntem ca antrenori în prim planul fotbalului românesc, pe mine mai mult decât atât că sunt apreciat în urma rezultatelor avute, chiar cu cele două finale pierdute. Mărturisesc că am început ceva, un proiect foarte frumos și aș vrea să mă țin de el și să progresăm cu toții. Nu am să las niciodată această echipă la greu, nu am să las o situație grea atunci când am promis că voi rămâne și am să respect tot ce m-am angajat. Ce ține de mine, dacă mă dau afară ce pot să fac”, a declarat Velcea.

Tehnicianul timișorean a semnat pe trei ani cu ACS Poli în această vară și spune că i-ar fi greu să plece și la finalul campionatului. „Și dacă promovez e greu să plec, dar o să discut atunci cu domnul Robu și Bojin, dacă ei vor considera că e bine și pentru mine și pentru club să plec”, a adăugat acesta.

FC Vaslui a fost eliminată în acest sezon din Europa atât din preliminariile Ligii, cât și din play-off-ul Europa League iar în campionat se află pe locul 4 la șapte puncte de lider. Lista patronului Adrian Porumboiu în privința posibilului nou antrenor e destul de stufoasă conform presei centrale. Munteanu, Hizo și Pustai aflându-se în prim plan. Atuul pentru varianta Vali Velcea e Daniel Stanciu, managerul sportiv alături de care a lucrat la Timișoara.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

Marius ANGHEL 26 Sep. 2012, 16:22 Seria 2
Pe aceeași temă