Velcea: „Obiectivul începe să se întrevadă. Îl știu foarte bine pe Pelici”

Marius ANGHEL 02 May. 2013, 13:33 Seria 2
Velcea:** „Obiectivul începe să se întrevadă. Îl știu foarte bine pe Pelici

ACS Poli primește vineri vizita lui CSM Râmnicu Vâlcea, într-un duel al antrenorilor timișoreni. Formația pregătită de Valentin Velcea caută să-și asigure de Paște locul promovabil printr-un nou succes pe teren propriu. Alex Pelici a dat o mână de ajutor fostului coleg, după ce echipa sa a învins UTA în runda trecută, dar nu se va preda pe „Dan Păltinișanu”.

„Drumul către obiectivul propus începe să se întrevadă din ce în ce mai frumos dar în anumite condiții. Să fim dispuși să muncim mai mult și să dăm dovada comportamentului nostru profesionist. Cred în șansele acestei echipe de a valorifica la maximum fiecare meci. Sunt trei puncte vitale pentru a ne bucura cu toții în 5 iunie de o nouă participare pe prima scenă fotbalistică. Toate acestea nu se pot întampla dacă nu realizăm toți că formăm o echipă și trebuie să tragem la același obiectiv. Chiar dacă în unele momente sunt neajunsuri, neplăceri, trebuie să le rezolvăm într-o manieră constructivă. Apelul meu e ca toți să-și îndrepte atenția asupra echipei, suntem pe cale să realizăm o mare performanță”, a declarat Velcea.

Tehnicianul timișorenilor nu se va putea baza contra vâlcenilor pe mijlocașul Răzvan Trandu, suspendat după ce a primit două galbene la Sânmartin, ceea ce schimbă puțin strategia în privința juniorilor. „Nu sunt hotărât dacă voi juca cu Pap, sper să fiu inspirat să aleg ce e bine pentru echipă, la final să ne bucurăm”, a precizat acesta.

Pe de altă parte Enciu și-a reluat pregătirea normală după accidentarea suferită, în timp ce macedoneanul Sakir Redzepi revine după etapa de suspendare ispășită cu Luceafărul. Vâlcenii nu se vor putea baza la rândul lor pe Vătăjelu, un jucător dorit chiar de Vali Velcea la Timișoara, și Neagoe, ambii suspendați.

„E un antrenor organizat, se adaptează”

Formația din Zăvoi a arătat altă față în Liga a II-a după ce a fost preluată de timișoreanul Alex Pelici, reușind să câștige puncte importante în retur. Tehnicianul lui ACS Poli și-a lăudat omologul, căruia îi apreciază munca.

    „CSM e o echipă mult schimbată datorită antrenorului, pe care îl știu foarte bine. E un antrenor organizat, cu aceeași jucători a arătat o altă față a echipei, îl felicit pentru munca depusă. Nu e același stil, la Sibiu a antrenat ceva, aici altceva, se adaptează la jucătorii pe care-i are. Chiar am avut o discuție cu el legat de sistemele de joc, îmi place cum vede lucrurile”, spune Velcea.

Partida ACS Poli – CSM Rm. Vâlcea se va disputa vineri, de la ora 12, pe arena „Dan Păltinișanu”, în runda 24 din B2. Etapa trecută vâlcenii (locul 8 ) au învins UTA cu 2-0 într-un joc în care au avut și două goluri anulate incorect.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Marius ANGHEL 02 May. 2013, 13:33 Seria 2
Pe aceeași temă