Velcea nu mai ia în calcul niciun pas greșit: „Suntem obligați să luăm nouă puncte din nouă”

Marius ANGHEL 11 May. 2013, 19:42 Seria 2
Velcea nu mai ia în calcul niciun pas greșit:**

ACS Poli Timișoara mai are de jucat trei meciuri în acest sezon. Unul va fi luni, pe teren propriu, cu Târgu Mureș, după care urmează două etape de pauză pentru timișoreni, apoi o deplasare la Baia Mare și un meci acasă cu FC Bihor.

Antrenorul alb-negrilor vrea cu orice preț să câștige toate cele trei meciuri, pentru ca echipa lui să promoveze în Liga I, indiferent de rezultatele pe care le vor înregistra Damila Măciuca și Corona Brașov.

„Suntem obligați din acest moment să luăm nouă puncte. Cred că e posibil. Am încredere în echipă, chiar dacă în fotbal se întâmplă să mai faci și pași greșiți. Meciul e important, e mai important ca multe altele. Trebuie să facem în așa fel încât să nu ajungem să depindem de celelalte rezultate, promovarea să depindă numai de noi. Târgu mureș este, consider eu, în continuare o contracandidată a noastră, au un antrenor tânăr, care se află la început, mi-a fost coleg și îl cunosc foarte bine”, a declarat Vali Velcea.

ACS Poli vine după o înfrângere la Pitești, însă Velcea consideră că echipa bănățeană a jucat „excelent” împotriva Argeșului. „Și la Pitești, am jucat excelent, dar am pierdut în două minute, pe două greșeli copilărești. Dar acestea sunt lucruri pe care le-am corectat și le-am analizat. Avem și multe cartonașe primite. Aici cred că e o problemă psihologică. Nu mă deranjează neapărat cartonașele luate pe faulturi, ci mai mult acele cartonașe încasate din cauza vociferărilor. Dar s-au făcut referate și jucătorii în cauză vor fi pedepsiți. Prima de promovare va fi diminuată în cazul lor”, a declarat antrenorul timișorean.

Articol scris de Radu FAUR

 

Marius ANGHEL 11 May. 2013, 19:42 Seria 2
Pe aceeași temă