Velcea, înaintea meciului de la Pitești: „Etapa aceasta ar putea clarifica în mare măsură promovarea”

Marius ANGHEL 06 May. 2013, 18:26 Seria 2
Velcea, înaintea meciului de la Pitești:** „Etapa aceasta ar putea clarifica în mare măsură promovarea

ACS Poli vrea să sărbătorească miercuri, la Pitești, a patra victorie consecutivă, un rezultat care i-ar putea transforma pe timișoreni în favoriți cerți la promoarea în Liga I.

„Avem o situație bună în momentul de față, dar suntem obligați să facem diferența la Pitești. Cred că suntem pe un drum bun din toate punctele de vedere, fizic, tehnic și psihic, iar toate cumulate dau un rezultat bun, așa cum s-a văzut și în meciul cu Vâlcea. Ne așteaptă o nouă etapă importantă, o etapă care ar putea clarifica în mare măsură promovarea, și care trebuie să ne prindă pregătiți pentru a obține cele trei puncte”, a declarat antrenorul lui ACS Poli Timișoara, Valentin Velcea.

Tehnicianul bănățenilor speră ca jucătorii săi să trateze la fel de serios acest joc, precum le-au tratat și pe cele din ultimele trei săptămâni. „Aș vrea să cred că am găsit un echilibru și am depășit perioada psihică dificilă. Sper să nu trecem însă în cealaltă extremă, cea a relaxării mentale. Eu consider că jucătorii sunt stăpâni pe sine, acest grup mai are multe de spus în fotbal. Am și uitat egalul cu Argeșul din tur. oricum, e o echipă interesantă a ligii secunde, care oscilează evoluțiile bune cu cele mai puțin reușite. E în primul rând o echipă de mare tradiție în fotbalul românesc, care de-a lungul anilor a dat numeroase talente incontestabile”, a mai spus Velcea.

Meciul FC Argeș – ACS Poli va începe miercuri, la ora 18.

Articol scris de Radu FAUR
 

Marius ANGHEL 06 May. 2013, 18:26 Seria 2
Pe aceeași temă