Vârtic: „Mureșul este prima opțiune”

23 Apr. 2009, 16:00 Seria 2
Vârtic:

Ignorat de antrenorul Gheorghe Barbu care l-a folosit doar în două meciuri din retur, stoperul Rareș Vârtic (foto, în alb) nu exclude să continue la Deva și sezonul viitor

Aflat la final de contract, fundașul central de 23 de ani Rareș Vârtic a spus pas ofertei de prelungire a angajamentului făcută de conducătorii grupării devene la începutul sezonului și, deși nu ascunde faptul că îl tentează să își încerce norocul în altă parte, anunță că Mureșul rămâne prima opțiune pentru el.

 

"La vârsta mea nu pun banii pe primul loc, ci îmi doresc să joc meci de meci. Vreau să duc la bun sfârșit contractul cu Deva, iar la vară, dacă voi mai fi ofertat, sunt dispus să negociez termenii unei noi înțelegeri. Mureșul este prima opțiune pentru mine, dar simt că am nevoie de o nouă provocare. Aș vrea să joc la o echipă cu pretenții mai mari", a declarat pentru liga2.ro stoperul originar din Târgu Mureș.

 

Rareș Vârtic este de doi ani și jumătate la Mureșul Deva, echipă cu care, în vara lui 2007, a promovat în Liga a II-a

 

 

Nu mai prinde echipa

 

Titular în 14 jocuri în prima parte a campionatului, Vârtic a prins doar de două ori primul "11" al Mureșului în retur – cu ACU Arad (3-0) și CSM Râmnicu Vâlcea (4-1) în deplasare și a mai jucat o repriză, a doua, la Deva, în eșecul cu 1-3 cu Unirea Alba-Iulia.

 

"Nu cred că refuzul meu de a-mi prelungi contractul cu Mureșul l-a determinat pe antrenorul Gheorghe Barbu să nu mă folosească meci de meci. Este drept că nici randamentul meu, mai puțin convingător, nu l-a obligat să apeleze mai des la serviciile mele. Eu continui să mă antrenez la fel de serios și, dacă va fi nevoie de mine, sunt pregătit oricând să intru pe teren", a mai spus Vârtic.

 

articol scris de Sami Tamaș
Foto: hunedoreanul.ro

 

23 Apr. 2009, 16:00 Seria 2
Pe aceeași temă