Valentin Velcea, mulțumit înainte de meciul cu FCM! „Dacă s-ar termina acum campionatul, am fi în Liga I”

Marius ANGHEL 01 Nov. 2012, 15:39 Seria 2
Valentin Velcea, mulțumit înainte de meciul cu FCM!**

Antrenorul lui ACS Poli spune că echipa și-a revenit după semieșecul cu FC Argeș, care a dus totuși echipa pe locul 2. Valentin Velcea vrea să câștige cel puțin un punct sâmbătă pe terenul mureșenilor, una dintre principalele contracandidate la promovare.

„Cine credea că acum vom fi pe locul 2, înseamnă că ați fost încrezători. Ne bucurăm că suntem pe podium, am fi în Liga I dacă s-ar termina acum campionatul. Mai avem mult de lucru în condițiile actuale. Ne vor aștepta meciuri importante și decisive. Situația e apropiată în vârful clasamentului. Avem o deplasare la o echipă bună a Ligii a II-a, a fost în Liga I, are jucători experimentați, care pot decide un meci în orice direcție. După acest duș rece de toamnă cu Argeșul, am reușit să ne revizuim tot ce am greșit, să păstrăm jocul la un nivel ridicat. Rămâne să muncim”, a declarat Velcea.

Antrenorul timișorenilor a recunoscut că s-a bucurat de eșecul celor de la Tg. Mureș la Arad. „Deplasarea e de trei puncte, ar fi bun și un punct acolo. În acest sport e clar că urmăresc și rezultatele adversarelor. Am avut o tresărire când am văzut meciul, eram sub înfluența 2-2-ului. Jucăm cel mai bun fotbal. Damila urmează, apoi Tg. Mureș și Corona la egalitate”, a adăugat tehnicianul lui ACS Poli.

Reprezentanta bănățenilor în eșalonul secund are al doilea atac din serie dar a marcat nu mai puțin de 13 goluri din totalul de 16 în partea secundă. „Pregătirea fizică e excelentă chiar dacă nu am avut cantonament. Adversarul cedează în partea a doua. Nu-mi place să trateze jucătorii cu ușurință fazele din fața porții. Am trecut prin diferite situații, am confirmat și de aceea reacția pe care o mai am, încerc să fiu și civilizat, uneori dau cu pumnul în tablă. Dar există o conduită, mulți nu vor ordine”, a explicat Valentin Velcea.

„Nu, nu și nu, am răspuns!”

Ieri, tehnicianul timișorean a fost chemat la Comsia de Disciplină alături de alți conducători ai lui ACS Poli pentru a răspunde la întrebările federalilor în cazul „mita de 200 de euro”. Valentin Velcea, precum ceilalți oficiali ai clubului, susține că nu știe dacă s-a întâmplat ceva după acel joc. „Nu, nu și nu am răspuns. M-au întrebat dacă am văzut, cunosc, cred ceva”, s-a rezumat să spună Velcea.

ACS Poli se confuntă înaintea jocului cu Tg. Mureș din etapa a XI-a a B2 doar cu indisponibilitatea fundașului sârb Alex Petrovic, suspendat pentru cumul de galbene. Mureșenii au un punct dar și un joc în minus față de bănățeni, partida dintre cele două va avea loc sâmbătă de la ora 13.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 01 Nov. 2012, 15:39 Seria 2
Pe aceeași temă