Vâlcea îl atacă pe Balaj!

29 Aug. 2009, 18:09 Seria 2
Vâlcea îl atacă pe Balaj!

 

Ultimul meci oficial al lui Cristi Balaj fusese finala Cupei României, dintre FC Timișoara și CFR Cluj.

 

În această vară, purtătorul ecusonului FIFA s-a accidentat la testele fizice si a devenit indisponibil o bună bucată de timp. Dramă pentru arbitrul băimărean, care tocmai fusese delegat la un meci din preliminariile Ligii Campionilor.

 

Problemele medicale au trecut pentru Balaj, care joi s-a numărat printre arbitrii restanțieri, ce au susținut testele fizice.

 

CCA a evitat, însă, să-l arunce în focurile bătăliilor din prima ligă, preferând să-l trimită tocmai la Șimleu. Ei bine, nici aici nu a scăpat Balaj de probleme, el iritând la culme banca tehnică a vâlcenilor, încă din minutul 8, când a acordat o lovitură de la 11m pentru FC Silvania și l-a eliminat pe fundașul Dinu!

 

”Centralul”’ partidei a ”recidivat”’ după exact o oră, când a pus mingea pe punctul cu var, după un duel în careu, între cei doi căpitani de echipă, Petcuț și Pasăre.

 

A fost momentul în care Florin Verigeanu – directorul executiv al vâlcenilor – a decis să părăsească furios banca tehnică. ”Balaj a greșit. La primul penalty, trebuia eliminat portarul, nu Dinu, care era departe de fază. Nu poți elimina un jucător nevinovat. Apoi, am dubii asupra celui de-al doilea penalty”’, a declarat Verigeanu după meci, pentru liga2.ro.

 

Antrenorul Alin Artimon s-a ferit să comenteze prestația arbitrilor, de teama une noi suspendări. ”A doua lovitură de la 11 metri a fost una drăguță. Atâta pot să vă spun, deoarece mi-au ajuns nouă etape de stat prin tribune și nu mai vreau asta. Il las pe Balaj să le comenteze”  , a menționat tehnicianul oaspeților, care mai are de ispășit încă două etape, după suspendarea primită sezonul trecut, după meciul cu UTA.

 

La finalul meciului câștigat de Silvania cu 3-0, Balaj era convins că ambele lovituri de pedeapsă au fost corect acordate. ”Jur că am văzut penalty la ambele faze. Dacă am văzut fault, cum să nu fluier?”’, le-a explicat ”centralul”’ oficialilor vâlceni, la ieșirea de pe teren.

 

Articol scris de Ciprian PETRAN
 

29 Aug. 2009, 18:09 Seria 2
Pe aceeași temă