Utiștii vor să-l salveze pe Neagu de la suspendare cu riscul de a-l pierde pe Sidney

Marius ANGHEL 23 Oct. 2013, 13:51 Seria 2
Utiștii vor să-l salveze pe Neagu de la suspendare** cu riscul de a-l pierde pe Sidney

Conducerea „Bătrânei Doamne” s-a putut obișnui cu ideea că-și va pierde căpitanul pentru deplasarea de la Motru din pricina unei erori arbitrale. George Neagu a fost scos vinovat de Flavius Roșu pentru faultul de ultim apărător asupra lui Curtuiuș și a fost eliminat de pe teren, când cel responsabil fusese Sidney Faye.

„Oficialii” din Calea Aurel Vlaicu vor să facă dreptate în acest caz cu ajutorul unui memoriu, însoțit de imagini video, depus la FRF, chiar cu riscul de a-l pierde pe fundașul francez de culoare, care, de altfel, a evoluat excelent cu Gloria Bistrița.

Ședința Comisiei de Disciplină a Federației va avea loc deseară, ocazie cu care George Neagu ar putea afla că va putea evolua contra „minerilor” gorjeni. Fundașul stânga poate evolua și în centrul defensivei, iar dacă Sidney îi va lua locul în banca pedepsiților, cel mai probabil, Neagu va face cuplu cu Florin Ardelean, care-și revine încet dar sigur după accidentare. Pe dreapta ar urma să joace Marcu, iar pe stânga va fi improvizat Zanardini.

Tot pe baza imaginilor video, Comisia Centrală a Arbitrilor ar trebui să-l suspende la timișoreanul Roșu, care a greșit flagrant în minutul 67, când ar fi trebuit să dicteze penalty pentru UTA și să-l elimine pe Stancu pentru fault din postură de ultim apărător.

Pocuca ar veni cu Mitrovic, arădenii au pierdut un portar brazilian

Utiștii fac eforturi să-și întărească lotul pentru partea a doua a turului și cele trei runde din retur ce se mai dispută până la pauza de iarnă. Posturile deficitare au rămas cele de portar și fundaș central sau stânga, însă arădenii nu ar zice nu oricărui fotbalist bun, cât de cât pregătit și ieftin ca și salarizare. În acest sens, Eugen Trică i-ar putea lua la „pachet” pe Predrag Pocuca, fost căpitan în Calea Aurel Vlaicu, dar și pe SreÇko MitroviÇ.

Sârbul de 29 de ani a mai jucat în România, la Poli Iași, timp de două sezoane (2006-2008), iar ultimii ani a avut parte doar de aventuri exotice, în Australia, Bengal sau Indonesia. MitroviÇ e un număr 8 care face ambele faze în centrul liniei mediane, însă, probabil, stafful tehnic al arădenilor se va gândi de două ori până îi va oferi un contract.

La această oră, însă, acestea sunt doar supoziții și asta pentru că Pocuca și MitroviÇ nu au maid at niciun semn de viață, cum „alb-roșii” au abandonat și pista Rodriguez, un portar brazilian care a evoluat în Italia la Varese Calcio. Fotbalistul carioca a semnat recent pentru un club din țara natală, așa că, cel puțin deocamdată, Trică rămâne cu Horvat și Barabas între buturi.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 23 Oct. 2013, 13:51 Seria 2
Pe aceeași temă