Utiștii, din lac în puț! Sidney, lângă Neagu pe banca suspendaților

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Oct. 2013, 15:39 Actualizat: 24 Oct. 2013, 15:54 Seria 2
Utiștii, din lac în puț!  Sidney, lângă Neagu pe banca suspendaților

Echipa fanion a Aradului plătește cu vârf și îndesat bucuria primei victorii în campionat. Pentru confruntarea de la Motru, UTA va avea patru jucători suspendați, toți fundași. Inițial, era vorba doar de trei, Oltean și Țabără, pentru cumul de cartonașe galbene, Neagu, după roșul încasat la faza de penalty a bistrițenilor, însă după ședința Comisiei de Disciplină a mai apărut unul. Este vorba despre francezul Sidney Faye, cel care făcuse de fapt faultul la Curtuiuș și – eventual – trebuia eliminat în locul căpitanului utist. Cei care au subliniat acest fapt au fost chiar conducătorii „alb-roșiilor”, care sperau să-l salveze pe Neagu, însă nu neapărat de una-două etape de suspendare.

Memoriul arădenilor dorea să demonstreze că George Neagu a avut motive să fie ceva mai nervos, să se considere nedreptățit, în minutele ce au urmat dictării loviturii de la 11 metri, când, conform celor scrise în raportul de arbitraj, utistul l-ar fi prins de mână pe „centralul” întâlnirii și l-ar fi amenințat.

Ulterior și-a mai și incitat colegii să iasă de pe teren și pentru toate astea fundașul stânga risca să ia de la 4 etape în sus de suspendare. Așa, a căzut și Sidney în „oală”, iar UTA nu va conta pe căpitanul său la Motru și acasă cu Universitatea Craiova. Asta numai dacă nu se va face apel la decizia Comisiei de Disciplină în așa fel încât Neagu să stea numai sâmbătă. Totodată, „textiliștii” au încasat și o amendă de 5000 de lei.

În aceste condiții, împotriva „minerilor” gorjeni, „alb-roșii” vor avea un cuplu de fundași centrali inedit, format din tinerii Alex Gornic și Florin Ardelean. În lotul de 19 ar putea intra și atacantul Trabalka, de la grupa lui Sandu Gaica.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Oct. 2013, 15:39 Actualizat: 24 Oct. 2013, 15:54 Seria 2
Pe aceeași temă