UTA va fi reclamată la FRF pentru că a contactat doi jucători de la alt club

30 Nov. 2011, 17:47 Seria 2
UTA va fi reclamată la FRF** pentru că a contactat doi jucători de la alt club

În urmă cu două sezoane, gruparea fanion a Aradului dorea să îl transfere pe Flavius Pavel, atacant în aceea perioadă la clubul de liga a treia. Cele două echipe nu s-au înțeles însă în privința modalității de transfer, sebișenii cerând în jur de 10.000 de euro în schimbul eliberării actelor pentru atacant.

Atunci s-au purtat prin intermediul presei câteva dialoguri mai dure între conducerile echipelor arădene, care par că se vor repeta în această iarnă. De la începutul săptămânii Roli Nagy și Dan Stupar îi au la pregătire și la meciurile amicale pe Cornea și Necșulescu, jucători ai celor de la Național Sebiș.

„Jucătorii nu ne-au anunțat că vor merge la UTA în pregătire. Nici clubul nu ne-a dat măcar un telefon în care să ne ceară permisiunea ca fotbaliștii să fie prezenți acolo. Nu ne-am fi opus, i-am fi lăsat fără probleme, dar nu ni s-a comunicat nimic până acum. Era de datoria jucătorilor și a UTA-ei să fim anunțați de acest aspect. Noi iubim UTA, dar nu o putem iubi așa. Suntem două cluburi private, între care se pot purta discuții fără niciun fel de problemă. Vom face joi o adresă către Federația Română de Fotbal în care vom reclama faptul că ne-au fost contactați doi jucători aflați sub contract cu noi fără să fim anunțați, ba mai mult aceștia au și jucat în meciuri amicale pentru o altă echipă. UTA va fi sancționată cu siguranță”, a declarat Gheorghe Feieș.

Acesta a relatat și un eveniment petrecut în trecut, care s-ar putea repeta acum: „L-am lăsat într-o vară pe Alin Pavel să meargă la pregătiri cu UTA. Nu a fost reținut acolo, dar s-a întors la noi accidentat la inghinali. Nu l-am putut folosi în primele etape din campionat, dar i-am plătit salariul, el fiind accidentat la antrenamentele celor de la UTA”.

Sursa: Sport Arad

30 Nov. 2011, 17:47 Seria 2
Pe aceeași temă