UTA ar putea avea un nou propietar după Crăciun! Dieter Kaas e numele afaceristului interesat de clubul arădean

Marius ANGHEL 24 Dec. 2012, 11:55 Seria 2
UTA ar putea avea un nou propietar după Crăciun!** Dieter Kaas e numele afaceristului interesat de clubul arădean

Nu ar fi Franz, nici Johann sau Peter prenumele omului de afaceri neamț care s-ar fi întâlnit cu Giovanni Catanzariti luni seara pentru o primă discuție despre preluarea pachetul majoritar de acțiuni al „Bătrânei Doamne”. Cum președintele „alb-roșiilor” nu a reținut numele celui cu care a stat la masă, s-a demarat o anchetă în acest sens, iar Iulian Olaru ar fi contribuit și el la asta, oferind un indiciu. Fostul colaborator al Gio la conducerea UTA-ei ar fi rostit numele, sau mai precis, prenumele, Franz, însă „pista” ar putea fi falsă.

Site-ul baricada.ro, pentru care Iulian Olaru are o „slăbiciune” prin intermediul unui prieten, anunță că numele vânat de tot Aradul este Dieter Kaas (foto, stânga), un om de afaceri din Top 100 Austria. Acesta are firme în domeniul logistic în România și chiar și în județul Arad. Mai precis, Kaas este presedintele si proprietarul holdingului multinational Trade Trans Group, care a investit aproximativ 20 de milioane de euro în terminalul Cargo de la Curtici. Cert este că, cel puțin până acum, neamțul nu i-a făcut o ofertă concretă lui Giovanni Catanzariti pentru cedarea pachetului majoritar de acțiuni al UTA-ei.

 Sâmbătă seară, președintele „textilișitilor” l-a recunoscut în poză pe Dieter Kaas și, mai mult, a primit un semnal pozitiv din partea fostului său partener la conducerea UTA-ei. „Am fost contactat de Iulian Olaru, care a primit acceptul omului de afaceri din Germania pentru a-i dezvălui identitatea. Mai mult, mi-a transmis că Dieter Kaas îmi va da un răspuns oficial cu privire la achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni săptămâna viitoare. M-aș bucura să batem palma și UTA să se pună din nou pe picioare. Cum am mai spus, nu mai pot continua de unul singur”, ne-a declarat Giovanni Catanzariti.

Așadar, cel mai probabil până la intrarea în Noul An, utiștii vor ști dacă vor avea un alt patron și o altă perspectivă în fotbalul românesc.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Dec. 2012, 11:55 Seria 2
Pe aceeași temă