UTA a rezolvat litigiile cu Bucur și Calvin!

Marius ANGHEL 19 Jun. 2013, 16:57 Seria 2
UTA a rezolvat litigiile** cu Bucur și Calvin!

Dacă despre achitarea restanțelor financiare către cei care au terminat sezonul în Calea Aurel Vlaicu nu se poate vorbi deocamdată, adică până la finalul acestei săptămâni, utiștii și-au luat de pe umeri greutatea memoriilor ce îi puteau aduce o nouă depunctare și amenzi.

Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti și-au dat mâna și au scos din buzunar 6000 de euro, încheiind – astfel – litigiile cu Cătălin Bucur și Ali Calvin Tolmbaye. „E bine că s-a rezolvat această problemă, cu mențiunea că era mai bine să scăpăm mai demult de aceste datorii, fără a ajunge la o primă depunctare”, a precizat Gheorghe Constantin, directorul executiv al „textiliștilor”.

Vă reamintim că săptămâna trecută memoriul lui Calvin și-a produs efectul și UTA a fost penalizată cu două puncte și amendată. „E un pas mărunt, dar necesar pentru viitorul clubului. Să sperăm și am încredere că vor urma și alții care să ne apropie cât mai mult de pretențiile pentru noul sezon”, a spus și antrenorul Adrian Falub, care renunțase în vară la Bucur și Calvin din motice ce nu țin neapărat de valoarea lor individual.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Jun. 2013, 16:57 Seria 2
Pe aceeași temă