Calvin, convocat la Naționala Republicii Centrafricane: „Sunt la a șaptea selecție”

Marius ANGHEL 29 Sep. 2014, 18:59 Diverse
Calvin, convocat la Naționala Republicii Centrafricane:**

Jucătorul echipei CS Mioveni, Ali Calvin Tolmbaye, a fost convocat la echipa națională a Republicii Centrafricane după evoluțiile bune avute în Liga 2 din România. Fundașul va trebui să răspundă selecției pentru meciul amical jucat de țara sa, pe 9 octombrie, în Maroc.

Calvin va pleca din România pe 5 octombrie, după meciul din campionat disputat la Slatina, în etapa a 6-a, cu FC Olt .

Fotbalistul are dublă naționalitate, română și centrafricană, și nu se află la prima selecție în echipa țării sale. Calvin va lipsi din cauza acestei convocări de la meciul jucat de echipa argeșeană, în campionat, cu Caransebeș.   

„După meciul cu FC Olt voi pleca. Sunt la a 7-a selecție. Am jucat până acum 7 partide, 4 oficiale – două în Preliminariile Campionatului Mondial și două în preliminariile Cupei Africii, și 3 amicale. Am jucat fundaș central și fundaș dreapta. Acum avem un meci amical, în Maroc, la Marrakech. Voi fi plecat de duminică, după meciul cu Oltul, până vineri. În iunie am jucat cu Guinea Bissau și am pierdut barajul de calificare la Cupa Africii, dar după un meci foarte bun. Majoritatea jucătorilor din echipa noastră națională joacă în Europa. Este și Manase care a fost la Petrolul, fratele lui care e la Vallenciennes, portarul este de la Auxerre. Majoritatea sunt în Franța” a declarat Ali Calvin pentru csmioveni.ro.

Marius ANGHEL 29 Sep. 2014, 18:59 Diverse
Pe aceeași temă