UTA a învins în amical

02 Sep. 2009, 10:38 Seria 2
UTA a învins în amical

 

UTA s-a pregătit, marți seară, pe stadionul "Francisc Neuman", în compania formației de Liga a IV-a, Frontiera Curtici, pe care a învins-o cu scorul de 2-0 într-un joc de pregătire. Primul gol al meciului a fost marcat de juniorul Sălăjan în minutul 4, scorul final fiind stabilit de Pecarov cu 20 de minute înainte de final.

 

Ionuț Popa a ales, pentru startul partidei, o formulă 4-4-2, cu Bălgrădean – Mihuț, Pocuca, Pascariu, Buican – Nădăban, Apostol, Digbeau, Roman – Sălăjan, Batin. Pe parcursul meciului, s-a trecut și la sistemul 3-4-1-2, exersându-se diferite variante.

Pentru UTA au mai jucat: Bujor, Edson, Pecarov, Manea, Copil, Fritea, Gâlcă, Furdean, Draia și Leucuța. Țucudean și Chindriș se află la lotul național U 19, portarul Bodea este în Polonia cu lotul U17, iar Purece și Mutulescu sunt accidentați.

După cum se poate observa, pentru acest meci s-a folosit echipamentul de rezervă, pentru anul acesta alegându-se unu de culoare verde.

 

UTA își continuă programul de pregătire al meciului cu Fortuna Covaci cu un antrenament pe zi. Joi seara se va intra în cantonament, ultimele 48 de ore de dinaintea partidei din campionat urmând să fie petrecute de jucători sub supraveghere.

 

Articol scris de: Sebastian Șilcovan

 

02 Sep. 2009, 10:38 Seria 2
Pe aceeași temă