Unirea vrea să dea afară doi atacanți. Jucătorii nu acceptă condițiile de reziliere: „Să-mi dea banii și ne strângem mâinile”

Marius ANGHEL 04 Nov. 2015, 17:29 Seria 2
Unirea vrea să dea afară doi atacanți.** Jucătorii nu acceptă condițiile de reziliere:

Cele două eșecuri din ultimele etape ale Ligii 2, 1-3 la Reșița și 1-2 pe teren propriu cu FC Bihor, au amplificat tensiunile de la Unirea Tărlungeni. Asta după ce săptămâna trecută, președintele de onoare, Iosif Kiss, luase decizia de a le scădea cu 20 la sută din salarii jucătorilor, însă aceștia au refuzat să semneze actele. Mai mult, fotbaliștii au fost scoși din pensiunea de la Tărlungeni în care erau cazați și au fost anunțați că nu vor mai primi nici masă din partea clubului, anunță Monitorul Expres.

Și măsurile nu s-au oprit aici. Doi dintre cei mai cunoscuți jucători din lotul Unirii, atacanții Ionuț Chirciu și Ioan Coman nu mai sunt doriți la echipă. „Vom încheia conturile cu Chirciu și Coman. Eu le-am spus jucătorilor, cine acceptă noile condiții, bine, cine nu, pleacă”, a spus oficialul echipei brașovene.

Ionuț Chirciu spune că va accepta rezilierea contractului, însă nu în condițiile oferite acum de cei din conducerea clubului. „Deocamdată nu am ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Eu mi-am rupt picioarele pentru echipa asta, am jucat în returul trecut în condițiile cunoscute de toată lumea fotbalului. Eu fac 110 kilometri dus-întors de la Moeciu la Tărlungeni să mă prezint la antrenamente pe banii mei. Asta e, viața merge înainte. Să-mi dea banii și ne strângem mâinile”, a declarat Ionuț Chirciu.

În acest tur de campionat, Unirea Tărlungeni s-a mai despărțit de doi jucători: Ionuț Cioinac și Marius Pastor.

După 11 etape, Unirea Tărlungeni ocupă locul 13 în Seria a II-a cu doar șase puncte, iar etapa viitoare, brașovenii vor juca sâmbătă, în deplasare, la Chindia Târgoviște.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
foto: Istvan BIRTALAN

Marius ANGHEL 04 Nov. 2015, 17:29 Seria 2
Pe aceeași temă