Unirea țintește o victorie cu Vâlcea pentru a mai spera la menținerea în Liga 2. „Suferă și acum pentru că au ratat calificarea în play-off”

Marius ANGHEL 15 Apr. 2016, 13:53 Seria 2
Unirea țintește o victorie cu Vâlcea pentru a mai spera la menținerea în Liga 2.**

În cadrul etapei a doua din play-out, Unirea Tărlungeni va juca sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea. Brașovenii au obținut etapa trecută un punct, în deplasare, la „U” Cluj, dar lupta pentru salvarea de la retrogradare este lungă.

Elevii lui Dan Bona au mare nevoie de puncte, astfel că nu-și permit niciun pas greșit, mai ales în meciurile de pe teren propriu. „Cred că cei de la Vâlcea suferă și acum pentru că au ratat calificarea în play-off. Ei au plecat la drum cu gândul la promovare și acum au ajuns să joace în play-out. Știm că va fi un meci foarte greu, noi avem nevoie ca de aer de victorie și trebuie să câștigăm”, a spus Dan Bona, antrenorul Unirii.

Pentru meciul de sâmbătă cu vâlcenii, Bona nu va putea conta pe serviciile portarului Perianu, accidentat destul de grav în meciul cu Universitatea Cluj, iar Vlad Potecu este suspendat după eliminarea din meciul cu „șepcile roșii”.

Și cei de la CSM Râmnicu Vâlcea au câteva absențe importante pentru meciul de la Tărlungeni. Andrei Ludușan, unul dintre juniorii titulari, a făcut varicelă și va rata următoarele două meciuri din campionat. „L-am trimis deja pe Ludușan acasă, sperăm să nu fie și alți jucători contaminați. Am făcut o listă, majoritatea au făcut varicelă când erau mici, dar suflăm și în iaurt. Trebuie să fim foarte atenți la următoarele meciuri, să încercăm să creștem de la joc la joc și să reușim să ne asigurăm salvarea de la retrogradare cât mai repede”, a spus antrenorul CSM-ului, Adrian Dulcea, cel care a debutat ca antrenor la Vâlcea etapa trecută, în victoria cu 2-0 în fața celor de la Metalul Reșița.

Ludușan nu este singurul absent al CSM-ului în deplasarea de la Tărlungeni. Portarul Dragoș Geantă este în continuare pe tușă după o ruptură musculară, iar juniorul împrumutat de la Dinamo, Kevin Trabalka, a fost operat zilele trecute la ligamentele încrucișate și va ratat finalul sezonului.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 15 Apr. 2016, 13:53 Seria 2
Pe aceeași temă