Unirea are probleme de lot înaintea jocului de la Slatina, însă vrea să continue parcursul bun: „Mergem fără niciun fel de presiune”

Marius ANGHEL 03 Apr. 2015, 16:17 Seria 2
Unirea are probleme de lot înaintea jocului de la Slatina, însă vrea să continue parcursul bun:**

Sâmbătă, de la ora 11:00, începe turneul play-off al Seriei a II-a. Unirea Tărlungeni debutează în această fază în deplasare, la Slatina. Cu FC Olt, echipa brașoveană a obținut rezultate bune în prima parte a sezonului: 2-1 pe teren propriu și 1-1 în deplasare.

Cele două formații sunt la mijlocul play-off-ului clasamentului Seriei a II-a despărțite în clasament de un singur punct, oltenii având un mic avantaj înaintea întâlnirii directe de sâmbătă. În ciuda problemelor financiare, brașovenii vor să continue parcursul bun din campionat.Mergem la Slatina fără niciun fel de presiune. Ne dorim să continuăm seria rezultatelor bune din această primăvară, deși suntem conștienți că ne va fi foarte greu ținând cont de problemele arhicunoscute de la Tărlungeni. Din păcate, ne confruntăm și cu serioase probleme de lot pentru acest prim joc din play-off, pentru că Niczuly, Marcăș și Mircescu sunt accidentați, iar Pricop este răcit”, a declarat, citat de monitorulexpres.ro, antrenorul Dan Bona.

„Ne-am îndeplinit obiectivul de a evolua în faza a doua a competiției, în play-off, cu toate problemele pe care le-am avut. Băieții au dat dovadă de atașament și au scos rezultate bune”, a mai spus Bona.

Echipa probabilă a Unirii: Dănălache – Vlăsceanu, Forika, Istrofor, Iaru – Dâlbea, Neculai, Brujan, Cristea – S. Marin, Chirciu

Marius ANGHEL 03 Apr. 2015, 16:17 Seria 2
Pe aceeași temă