„Un rezultat echitabil”

21 Apr. 2009, 23:23 Seria 2

Florin Pampea, căpitanul echipei FC Internațional Curtea de Argeș, a avut o prestație excelentă în egalul, 0-0, obținut în fața celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.
Iată ce a declarat experimentatul goalkeeper pentru site-ul oficial al clubului:
 

 

Cum a fost meciul?

După părerea mea partida a fost frumoasă, au fost ocazii la ambele porți, s-a jucat fotbal, consider că s-au întâlnit cele mai bune echipe din seria noastră. Putea să câștige oricare dintre echipe, s-a terminat egal, e bine și așa pentru FC Internațional Curtea de Argeș.
 

 

Ai prins o zi excelentă în poartă, cum a fost?

Într-adevăr totul a fost ok, mai sunt și zile din astea în care un portar nu ia gol. A fost bine că nu am primit gol, păcat că nu am marcat unul.

 

Cum ți se pare rezultatul?

Este un rezultat echitabil după aspectul jocului, la vârf sunt 4 echipe despărțite de trei puncte. Nu este nimic decis, mai sunt destule etape de jucat. Sperăm să rămânem acolo, iar după etapa care vine mai mult ca sigur vom urca în clasament.
 

 

Ce ne poți spune despre meciul cu CFR Timișoara?

Un meci destul de greu, echipa are o stare de oboseală , mai ales că am jucat trei meciuri într-o săptămână. La timișoreni evoluează și jucători care au trecut pe la Inter, în mod cert ei vor veni să joace cu o ambiție mai mare.

 

 

www.fcinternational.ro

21 Apr. 2009, 23:23 Seria 2
Pe aceeași temă