ULUITOR | Un fotbalist de la FC Brașov doarme în vestiar, pe masa de masaj. „Aici măcar am căldură și nu mă deranjează nimeni”

Marius ANGHEL 04 Nov. 2015, 10:51 Seria 2

Incredibil, dar adevărat! Un cunoscut fotbalist de la FC Brașov doarme la Stadionul Tineretului! Mai precis, în vestiar, pe masa de masaj!

Transferat în această vară la FC Brașov, mijlocașul Răzvan Avram (29 ani) se confruntă de câteva zile cu o situație incredibilă. Nemulțumit de condițiile de cazare oferite de club, jucătorul poreclit „Piticul” de către colegi a luat o decizie care i-a luat pe toți prin surprindere.

În vară, când a venit la FC Brașov, șefii clubului i-au oferit lui Avram o cazare într-o garsonieră din oraș, care nu avea însă nici frigider, nici televizor, astfel că fotbalistul a refuzat această variantă. Șefii clubului i-au oferit, ca variantă provizorie, o cazare la o pensiune din Tărlungeni, unde Avram a împărțit camera cu alți doi jucători, Burlacu și Grigoruță. În tot acest timp, Avram a așteptat ca situația să fie rezolvată.

Acum, fotbalistul spune că nu mai poate sta la pensiune pentru că patul este rupt, iar în cameră era frig. „Am acceptat să stau la Tărlungeni până mi se găsește o garsonieră de închiriat în Brașov. Am fost cazat într-o cameră cu trei paturi împreună cu Burlacu și Grigoruță. Parcă eram la internat. Patul era rupt, nu aveam căldură… M-am săturat să dorm îmbrăcat în trening. Am rezistat cât am rezistat, dar acum chiar nu mai pot. Am trăit o situație incredibilă. Făceam autostopul să vin la antrenamente, indiferent că afară ploua sau era frig. Nu am mai suportat”, a spus Avram pentru Monitorul Expres.

A dormit pe masa de masaj, iar a doua noapte în cabinetul medical!

Duminică seara, la întoarcerea de la Satu Mare, fotbalistul a surprins întreaga delegație brașoveană când a anunțat că va rămâne peste noapte la stadion! „A fost decizia mea să dorm la stadion, în vestiar. Aici măcar am căldură și nu mă deranjează nimeni. Asta este, ce să fac? În prima seară am dormit pe masa de masaj, iar luni seara în cabinetul medical. Eu sper ca cei din conducere să găsească o soluție”, a mai povestit fotbalistul de la FC Brașov.

Răzvan Avram a ajuns în această vară la FC Brașov. În vară, Răzvan Avram și-a încheiat contractul cu Gaz Metan Mediaș, echipă pentru care jucase din 2011, și a fost aproape să semneze cu FC Academica Clinceni unde a fost dorit, insistent, de antrenorul brașovean Laszlo Balint. Pe ultima sută de metri a fost deturnat de șefii lui FC Brașov care l-au convins să vină la echipa condusă la acea vreme de Cosmin Bodea. Pentru că s-a accidentat înaintea startului campionatului, Avram a debutat oficial la FC Brașov în meciul din etapa a 6-a, atunci când a și marcat un gol în jocul cu UTA Bătrâna Doamnă, scor 2-2. În ultimul meci de campionat, cel de la Satu Mare, Avram a fost rezervă și a fost trimis în teren, în locul lui Codoban, doar pentru ultimele zece minute ale partidei.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 04 Nov. 2015, 10:51 Seria 2
Pe aceeași temă