Aproape de o tragedie! Burnea, de la CS Mioveni, s-a prăbușit pe teren în meciul cu Afumați. Au fost 40 de grade Celsius la nivelul gazonului

Aproape de o tragedie!** Burnea, de la CS Mioveni, s-a prăbușit pe teren în meciul cu Afumați. Au fost 40 de grade Celsius la nivelul gazonului

Valul de caniculă ce a lovit România în aceste zile dă mari bătăi de cap fotbaliștilor. Cei mai afectați sunt jucătorii echipelor din Liga 2 care sunt nevoiți să joace la ora prânzului. Prima etapă a eșalonului secund s-a desfășurat în intervalul 11:00 – 13:00, pe temperaturi de 40 de grade.

Spectatorii meciului dintre CS Mioveni și CS Afumați din prima etapă a noului sezon de Liga 2 puteau asista la o tragedie. În minutul 33, lui ionuț Burnea, de la gazde, i s-a făcut rău și s-a prăbușit de unul singur pe teren. Echipa medicală a intrat imediat pe gazon și a reușit să-l stabilizeze pe jucător, care a părăsit în cele din urmă terenul pe propriile picioare, dar a fost înlocuit cu Alexandru Ichim.

Burnea, un fundaș care a fost crescut de Dinamo, a amețit de la căldura sufocantă de la nivelul gazonului, temperatura apropiindu-se de 40 de grade. Arbitrul întâlnirii, Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea), a oprit jocul câte o dată pe repriză pentru ca jucătorii să se hidrateze, însă căldura sufocantă la care FRF a programat aceste meciuri a stors fotbaliștii de energie și am fi putut asista la o nouă tragedie în fotbalul românesc.

Nici spectatorii nu s-au riscat să vină în această dimineață la meciul de la Mioveni din cauza căldurii. Doar aproximativ 200 de spectatori au luat loc în tribune.

Au defilat cu Afumațiul

În acest meci de debut în noul sezon, CS Mioveni a câștigat pe teren propriu cu 4-0 în fața Afumațiului.

Cosmin Năstăsie (27′) a deschis scorul cu o lovitură de cap în mingea centrată de Tirică, portarul Marinescu deviind ușor balonul, dar neputând evita golul în vinclu. Eduard Florescu (42′) a majorat apoi scorul după ce a șutat în blocaj, mingea i-a revenit și a trimis cu stângul la colțul scurt, pe lângă portar. Același Năstăsie a contibuit și la a treia reușită a meciului. Mijlocașul a centrat din stânga în careu, acolo unde noua-achiziție Cristian Andor (69′) a trimis cu boltă, cu o lovitură de cap, peste Marinescu. În fine, rezultatul final a fost stabilit de Cosmin Năstăsie (76′), după ce a fructificat o centrare din corner cu o lovitură de cap din careul mic.

CS MIOVENI – CS AFUMAȚI    4-0
Cosmin Năstăsie 27′, 76′, Eduard Florescu 42′, Cristian Andor 69′

F. Croitoru – Ed. Florescu, C. Năstăsie (D. Ene 87′), Gugu, Ed. Stoica, R. Lazăr, Andor, Ayza (Rădescu 80′), Burnea (Ichim 33′), Tirică, Mîrzeanu
Rezerve neutilizate: Sima – Trașcu, Cioc, Andr. Neagoe
Antrenor: Florin Marin

L. Marinescu – Banița, Tudorache, Rz. Patriche, Bucur, Burea, Nicolae (Alin Zaharia 71′), Rz. Avram (Robicek 80′), Vlada, Șt. Vasile, Mug. Dedu (Ispir 76′)
Rezerve neutilizate: Obretin – Buduroi, Burlacu, Al. Mitu
Antrenor: Vasile Neagu

Stadion: Orășenesc (Mioveni); Spectatori: 150; Arbitru: Cătălin Buși 3 (Râmnicu Vâlcea); Asistenți: Marius Badea 3 (Râmnicu Vâlcea) și George Bogdan Duță 3 (Bacău); Jucătorul meciului: Cosmin Năstăsie 4.

AICI GĂ‚ȘEȘTI DESFĂ‚ȘURAREA PARTIDELOR ȘI REZULTATELE DIN PRIMA ETAPĂ‚ A LIGII 2

Pe aceeași temă