„U” Cluj se teme de arbitraj cu Liberty

03 Sep. 2008, 22:04 Seria 2

Clujenii l-au recuzat pe Tiberiu Lajos și au obținut delegarea lui Cristi Balaj.

Miza mare a meciului de duminică, când se vor întâlni două candidate la promovare, i-a determinat pe clujeni să-și ia toate măsurile de precauție.

Oficialii echipei lui Dorinel Munteanu au luat foc la începutul acestei săptămâni, când au aflat că partida de la Cluj i-a fost încredințată centralului Tiberiu Lajos. „E omul Salontei. Îl vrem pe Cristi Balaj!”, au cerut ardelenii la Comisia Centrală a Arbitrilor, cu toate că noul regulament nu mai permite recuzarea arbitrilor. Lajos a fost trimis la Deva, să oficieze meciul dintre Mureșul și CSM Râmnicu Vâlcea, iar la Cluj va arbitra, în cele din urmă, Cristian Balaj. „Nu cred că vor fi probleme”, s-a limitat să declare Ioan Mărginean (foto), directorul executiv al lui „U” Cluj.

În contrapartidă, șeful lui Liberty Salonta, Gheorghe Alexandrescu, susține că nu este la curent cu delegarea CCA. „Nu știam cine va arbitra și nu cred că acest lucru contează. Meciul va fi oricum televizat”, a zis președintele lui Liberty, care se așteaptă la un rezultat pozitiv. „Am văzut unele meciuri din acest debut de sezon ale clujenilor, ei erau nepregătiți fizic. Poate că și acum încă suferă la acest capitol. Sunt favoriți la promovare, dar sunt de bătut”, a mai zis Alexandrescu.

"Am cerut schimbarea arbitrului, dar meciul va fi televizat și nu cred că se pot întâmpla lucruri necurate" – Ioan Mărginean, Director executiv „U“ Cluj

"I-am văzut pe clujeni la treabă în acest sezon. Păreau nepregătiți fizic. Sunt de bătut" – Gheorghe Alexandrescu, președinte Liberty

 

Cristi JACODI

03 Sep. 2008, 22:04 Seria 2
Pe aceeași temă