Țucudean e sceptic că se va mai rezolva ceva, Catanzariti a promis că se va vedea cu patronul lui Atletico

Marius ANGHEL 29 Aug. 2013, 15:25 Seria 2
Țucudean e sceptic că se va mai rezolva ceva,** Catanzariti a promis că se va vedea cu patronul lui Atletico

Întruniți în ședință la Old Lady” Pub, câțiva membri ai Suporter Club UTA au decis să facă un gest extrem în încercarea de a mai salva echipa favorită de la colaps. Fanii au bătut aseară la ușa Gemi Sport, bază sportivă și de agrement deținută de Marius Țucudean, cel care este considerat în acest moment singurul om ce poate redresa gruparea „textilistă”. Omul de afaceri arădean a acceptat să aibă o discuție cu „tifosii”.

O oră au durat discuțiile dintre reprezentanții SCU și Marius Țucudean în parcarea de la Gemi Sport. Omul de afaceri arădean tocmai plecase de la baza sa sportivă, când a fost sunat de un angajat de-al său să revină la „bază”. „După ce mi s-a cântat puțin, am discutat cu niște băieți civilizați, pe mulți dintre ei chiar îi cunosc de mult timp, dar nu vă pot oferi o concluzie clară. Se știe că UTA are acționarii săi, oferta noastră nu a fost acceptată și nu văd ce s-ar mai putea face la această oră. E foarte târziu din punct de vedere sportiv, sunt sceptic că se mai poate rezolva ceva. Despre insolvență nu mă întrebați pe mine, n-am nicio putere să o declanșez și nici nu știu cum aș putea prelua clubul în insolvență. Să vedem”,  ne-a declarat Țucudean la capătul întâlnirii cu fanii.

De la Gemi Sport, suporterii s-au dus glonț la hotelul lui Giovanni Catanzariti pentru a-l convinge pe italian să aleagă varianta „Țucudean”, singura viabilă 100% în acest moment.

În fața suporterilor, Catanzariti s-a arătat surprins că Alexandru Meszar nu i-a comunicat că Marius Țucudean e încă deschis la discuții privind soarta „Bătrânei Doamne”. Acestea fiind spuse, președintele UTA-ei a promis că astăzi se va vedea față în față cu Țucudean, însoțit fiind de avocatul său, Iulian Zaharia și – probabil – Alexandru Meszar, managerul celor de la Atletico.

Probabil se va discuta în sfârșit cu cărțile pe față, cu scopul de a se mai salva ce se poate salva în Calea Aurel Vlaicu. De menționat că alături de suporteri, în incursiunea nocturnă, s-a aflat și antrenorul-jucător George Neagu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 29 Aug. 2013, 15:25 Seria 2
Pe aceeași temă