Trifu, reprofilat în banda dreaptă: „Joc unde consideră antrenorul”

21 Feb. 2012, 17:13 Seria 2
Trifu, reprofilat în banda dreaptă:** „Joc unde consideră antrenorul

După ce în tur a marcat doar un gol, atacantul Patrian Trifu a fost reprofilat în Antalya ca fundaș dreapta, post pe care a jucat în amicalele cu HB Koge (0-1), FC Aarau (3-1) și Kaisar Kyzylorda (2-1). Cu Vardar Skopje a evoluat mijlocaș dreapta și doar în ultimul test, cu Teleoptik Zemun (0-0), a fost trimis în atac.

„M-am acomodat destul de repede pe aceste posturi. Eu am jucat mult timp mijlocaș dreapta, când eram la Minerul Motru, dar sper să dau randament și ca fundaș dreapta. Joc unde e nevoie de mine și unde consideră domn’profesor (n.r. – Marian Bondrea). Important e să joc, nu contează unde”, a spus Trifu.

Jucătorul de 26 de ani așteaptă meciurile din retur și se gândește la podium. „E bine că nu m-am accidentat în meciurile din Antalya. Dacă ești sănătos, joci oriunde. Sper să marchez și ca fundaș, dar e mai greu. Oricum, îmi doresc să mai joc și ca atacant în câteva meciuri. Important e să obțină echipa cât mai multe victorii. E greu să vorbim de promovare. Sunt 11 puncte distanță față de Timișoara și Bistrița. Sunt greu de recuperat. Dacă terminăm pe locul trei e foarte bine. Nu se știe ce se va întâmpla la vară cu licența mai multor echipe, cum a fost și anul trecut cu Mioveni și Sibiu, care au promovat de pe locurile trei și patru”, a precizat Trifu.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

21 Feb. 2012, 17:13 Seria 2
Pe aceeași temă