După Pâncota și Caracalul visează la promovare de pe locul 2: „Trebuie să continuăm această cursă”

Marius ANGHEL 13 Dec. 2012, 12:50 Stiri
După Pâncota și Caracalul visează la promovare de pe locul 2:**

Deși se află pe locul al treilea în clasament, fiind la zece puncte în spatele liderului ACS Berceni, atacantul de la FC Caracal, Patrian Trifu, consideră că nu trebuie abandonată lupta pentru eșalonul secund.

Trifu susține că Federația Română de Fotbal ar putea schimba sistemul de accedere în eșalonul secund și că există șanse să se poată promova chiar și de pe locul secund din clasamentul fiecărei serii, pentru că foarte multe cluburi din Liga a II-a se confruntă cu probleme financiare.

„Am văzut o declarație a celor de la Pâncota că sunt șanse mari să se promoveze și de pe locul al doilea. Noi trebuie să continuăm această cursă și sperăm să avem un retur mai bun, să câștigăm meci de meci și să ne apropiem de ACS Berceni. Liderul are deja un avans de zece puncte, dar, cu o pregătire bună, sper să avem un parcurs bun în retur”, a spus Patrian Trifu.

Considerat un jucător cu experiență, după ce a mai evoluat la Minerul Motru, Minerul Mătăsari și Gaz Metan CFR Craiova, care a devenit apoi CS Turnu Severin, Patrian Trifu a marcat, în prima parte a acestui sezon, un singur gol pentru gruparea caracaleană.

Atacantul din Motru, născut la 16 noiembrie 1985, a spus că nu a avut un tur strălucit cu FC Caracal, dar își dorește să-și ducă la bun sfârșit contractul pe care l-a semnat în vara acestui an cu gruparea caracaleană.

„Nu am avut un tur strălucit cu FC Caracal, am venit după o accidentare, nu am prins pregătirea centralizată din vară. Acum am scăpat de accidentare, am alt moral, vreau să fac ca la carte cantonamentul din această iarnă, iar în retur să dau randamentul așteptat. Am marcat un singur gol pentru FC Caracal în acest tur, pe terenul echipei CS Ștefănești. Vreau să-mi duc contractul la bun sfârșit, înțelegerea fiind până în vara anului 2013, mai ales că avem șanse să promovăm”, a spus Patrian Trifu.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 13 Dec. 2012, 12:50 Stiri
Pe aceeași temă