Trifu: „Tragem din greu acum ca să fie bine în campionat”

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 17:08 Pregătiri, amicale
Trifu:**

Minerul Motru se află de la începutul săptămânii într-un cantonament la Sinaia, Gabi Zahiu și staff-ul său tehnic axându-se în cele 12 zile pe pregătirea fizică. Atacantul Patrian Trifu (foto, stânga) a afirmat că antrenamentele sunt dificile, dar că el și colegii săi sunt obișnuiți cu astfel de „tratament” și sunt conștienți totodată că numai cu o temeinică pregătire pot avea un randament bun în retur.

„Muncim cu drag și spor la Sinaia. Sunt antrenamente fizice, zăpada ne îngreunează alergările și restul elementelor, dar numai așa ne încărcăm bateriile. Tragem din greu acum ca să fie bine în campionat. Nu ne văităm, suntem obișnuiți cu aceste cantonamente fizice și știm că doar așa putem să avem evoluții bune în partea a doua a campionatului”, a spus Patrian Trifu.

„Nu vom susține nici un joc amical aici, la Sinaia, este un cantonament destinat exclusiv pregătirii fizice. Jocurile de verificare le vom începe după acest stagiu. Avem deja două întâlniri parafate, cu FC Olt Slatina, pe 11 și pe 19 februarie, dar vom mai susține încă vreo patru până la începutul returului. Avem trei noutăți în lot: George Bertea, Lucian Fărcășanu și Răzvan Nicoloff, toți de la Pandurii II. Pe parcurs, în funcție de randamentul din jocurile amicale, vom vedea dacă este cazul să mai aducem întăriri”, a declarat directorul sportiv al „minerilor”, Mihai Cernica.

Minerul Motru a susținut săptămâna trecută un prim joc amical, impunându-se în fața divizionarei C Pandurii II Târgu Jiu cu scorul de 6-5.

Antrenorul echipei Minerul Motru, Gabi Zahiu, are la dispoziție următorul lot: Paul Trică – Claudiu Trașcă, Iulian Dragoș Iclănzan, Andrei Dicu, Cosmin Adrian Nueleanu, Marius Laurențiu, Nicușor Cosmin Neacșu, Cosmin Laurențiu, Ionuț Scînteie – Valentin Hanu, Atilla Șoo, Ionuț Nicolae Stanciu, Raul Alberto Speroni, Victor Cosmin Rada, Daniel Unguru, Bogdan Chirea, Marian Stoenac, Mădălin Poenaru, George Bertea – Patrian Trifu, Renato Cernica, Roland Stănescu, Răzvan Nicoloff, Lucian Fărcășanu.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 17:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă