Tricolorii din Liga a II-a

16 Jul. 2009, 19:10 Seria 2
Tricolorii** din Liga a II-a

Fortuna va încheia cantonamentul de la Buziaș sâmbătă printr-un nou amical. Între timp clubul de la sat continuă pregătirile pentru impactul cu liga secundă.
 

 

Dacă la stadion lucrările de reamenajare sunt în toi, iar capacitatea totală dorită – 1.000 de locuri – culmea, va depăși populația micuței așezări timișene. În aceste zile directorul de imagine al clubului, Octavian Stăncioiu studiază mai multe oferte pentru noul echipament al Fortunei, de la firme precum Macron și Lotto. Acesta dorește să dea covăcenilor imboldul mândriei de a juca în culorile naționale. Astfel, primul rând de tricouri folosite îndeosebi acasă vor fi galbene, completate de șorturi albastre și jambiere roșii, asemenea naționalei din anii 70’-80’. Al doilea rând de echipamente ar putea fi complet roșu, dar „în niciun caz roș-albastru”, precizează oficialul bănățean.
 

 

„Moha” recidivist
 

 

Timișenii au învins ieri la Ghiroda, lângă Timișoara, pe Frontiera Curtici (locul 2 în LIV Arad) scor 2-0. Deși poate nu va simți mândria de a juca în echipament tricolor, sudanezul Mohamed Izzeldin Cubatala a marcat până acum în toate partidele amicale în care a fost introdus pe teren. Totuși adversarii au fost echipe modeste. Sâmbătă, Fortuna va întâlni la Becicherecu Mic, formația locală Nova Mama Mia, fosta colegă de serie. Un alt amical stabilit este cel cu AC Recaș din 5 august, formație care a promovat în eșalonul al treilea.
 

 

Caută fundaș stânga
 

 

Antrenorul Remus Steop are la dispoziție 25 de jucători, fără fundașul stânga Beniamin Ticană ce va lipsi până la finele turului din cauza unei pubalgii. Cum transferul lui Dejan Ilici de la „Poli” II  a căzut, nou promovata are nevoie urgentă de un apărător stânga. Printre numele vehiculate au fost și cele ale lui Adrian Ganea (Poli II) și Andrei Marchiș (CFR Timișoara), fără a se concretiza însă, de asemenea pot apărea și jucători noi pe alte posturi.
 

 

Pe lângă cele patru achiziții de până acum. În această vară s-a renunțat la veteranul Vali Miculescu și Raul Ițu, iar în lot a revenit Daniel Crișan, care a fost împrumutat în Liga a IV-a la CFR II Timișoara sezonul trecut.

                           
 

Articol scris de Cornel Biholari

16 Jul. 2009, 19:10 Seria 2
Pe aceeași temă