Trică își mobilizează jucătorii: „Pentru mine sunt cei mai buni din campionat”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 31 Oct. 2013, 14:36 Actualizat: 31 Oct. 2013, 14:37 Seria 2
Trică își mobilizează jucătorii:  „Pentru mine sunt cei mai buni din campionat”

Cu două zile până la meciul cu FC Universitatea Craiova, Eugen Trică știe foarte bine pe cine va conta și pe cine nu. În primul rând, căpitanul George Neagu rămâne suspendat și asta pentru că: „A primit minimum pedepsei pentru faptele la care a fost încadrat după eliminarea din meciul cu Bistrița, nu mai are rost să facem recurs. Am pierde și banii și n-am rezolva nimic. O să contăm pe George de la meciul de la Slatina”, a precizat antrenorul „textiliștilor”.

Țabără și Zaluschi sunt accidentați, dar stafful arădenilor are de unde alege pentru un prim „unsprezece” competitiv. „Să nu credeți că mi-a fost ușor să fac lotul de 18 pentru partida de vineri. S-a văzut și la Motru că la mine nu există titulari și rezerve. Cum acum rămân afară 4-5 jucători, la fel de bine ei pot fi pe gazon etapa următoare. Eu le-am și spus că pentru mine ei sunt cei mai buni jucători din serie și sunt convins de asta după ce am văzut majoritatea echipelor din campionat. La această oră, ne-am pus la punct cu pregătirea fizică, unii fotbaliști au și crescut în valoare, iar rezultatele încep să apară”, a adăugat „principalul” arădenilor, care i-a lăsat în afara lotului și pe Dumitru, Surugiu, Raț și Moreno.

Au reapărut Cristi Monac, Nicolae Oltean, Sidney Faye și Junior Medina, iar Lăzăreanu va fi trecut pe foaia de joc ca portar de rezervă la trei zile de la venirea la Arad. Alex Gornic și Mihăiță Roman sunt și ei în lotul de 18, care va intra în cantonament joi, la orele amiezii, la hotelul „As” din orașul nostru.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 31 Oct. 2013, 14:36 Actualizat: 31 Oct. 2013, 14:37 Seria 2
Pe aceeași temă