Trică, după întâlnirea cu primarul Falcă: „Va fi bine, UTA va renaște”

Marius ANGHEL 19 Nov. 2013, 13:44 Seria 2
Trică, după întâlnirea cu primarul Falcă:** „Va fi bine, UTA va renaște

După ce a plătit baremurile de arbitraj ce i-au permis UTA-ei să joace cu Bihorul și, împreună cu doi dintre elevii săi, l-au convins pe Valer Blidar să sponzorizeze clubul cu 12 mii de euro, antrenorul „Bătrânei Doamne” și-a mai atins un obiectiv la nivel managerial. Ieri dimineață, Eugen Trică a avut o discuție de aproximativ 20 de minute cu primarul Aradului, la capătul căruia a devenit și mai optimist cu privire la viitorul echipei pe care o conduce.

„Așa cum mă așteptam, domnul Falcă este un om extraordinar, care ne-a promis sprijin. Dânsul era la curent cu problemele de la club și mi-a spus că de acum înainte va fi bine. Simt că, încetul cu încetul, Aradul strânge rândurile, iar UTA va renaște”, susține tehnicianul arădenilor.

După-amiază, la club se ivise o nouă problemă. Cum Adrian Marțian nu a mai plătit cazarea jucătorilor, 12 dintre ei erau amenințați cu evacuarea din camere. „Mergem la Hotel AS să rezolvăm și această problemă. Probabil, vom folosi din banii domnului Blidar, căruia vreau să-i mai mulțumesc odată pentru ajutorul acordat”, a adăugat Trică.

De ieri, utiștii pregătesc partida de la Târgu Mureș, care se va disputa sâmbătă seara, de la ora 18 și va putea fi văzută pe micile ecrane, pe TVR 3.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Nov. 2013, 13:44 Seria 2
Pe aceeași temă