Trică: „Am uitat demult de Târgu Mureș, ne mobilizăm pentru Vâlcea”

Marius ANGHEL 18 Sep. 2013, 16:50 Seria 2
Trică:** „Am uitat demult de Târgu Mureș, ne mobilizăm pentru Vâlcea

Teoretic, o echipă ce pierde puncte importante în minutele de prelungire și încă două meciuri consecutive de campionat și mai ia și bătaie la scor de neprezentare de la o divizionară a cincea ar fi demoralizată, însă antrenorul UTA-ei susține că lucrurile nu stau așa.

„Meciul cu Târgu Mureșul a trecut, am uitat demult de el. Încă de luni le-am spus băieților că de acum înainte ne gândim, ne concentrăm și ne mobilizăm doar pentru meciul de la Râmnicu Vâlcea. Vrem să câștigăm cele trei puncte, meciurile bune făcute până acum în campionat de dau speranțe pentru un rezultat bun”, consideră Eugen Trică.

Tânărul tehnician susține că nu s-a mai uitat pe imaginile filmate sâmbăta trecută și mai precis la faza la care Balaci a dictat penalty. „Nu mă mai interesează ceea ce a fost și pe niciunul dintre jucătorii noștri n-ar trebui să-i mai intereseze. Ceea ce a fost a fost, aș vrea doar ca arbitrii să vină pregătiți la meciuri”, a adăugat fostul internațional.

Confruntarea din Zăvoi din cadrul etapei a treia a seriei de Vest a ligii secunde este programată sâmbătă, la ora 11 și nu va fi transmisă pe niciun post TV. Suporterii „alb-roșii” intenționează să se deplaseze în Oltenia, doar că rămâne de văzut câți doritori există și la câte persoane s-ar împărți costurile de deplasare. În acest sens, conducerea SCU a ținut să precizeze cu ocazia conferinței de presă de astăzi că Adrian Marțian nu a plătit cu adevărat nicio deplasare a fanilor (se știa despre cele de la Mioveni, Brașov și Drăgășani din returul sezonului trecut), ci, până la urmă, fanii s-au descurcat pe cont propriu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Sep. 2013, 16:50 Seria 2
Pe aceeași temă