Trei semne de întrebare în echipa lui Barbu

21 Aug. 2009, 18:30 Seria 2
Trei semne de întrebare în echipa lui Barbu

Antrenorul Mureșului Deva, Gheorghe Barbu nu știe cum va arăta primul „11” pentru derby-ul județean de mâine cu Minerul Lupeni.

 

Acoperirea a două – trei posturi încă îi dau bătăi de cap tehnicianului de sub Cetate după ce în presezon Deva s-a despărțit de 3 jucători de bază din sezonul trecut: Alin Bițiș – transferat la FCM Târgu Mureș, Janos Vajda – i-a expirat împrumutul de la Tricolorul Breaza iar Mihai Savin s-a țntors la Gaz Metan Mediaș, în timp ce alți 3 jucători nu pot fi folosiți din diferite motive: stoperul Cristian Zaiați nu e refăcut total după o accidentare, mijlocașul ofensiv Raul Lintaru nu este pus la punct cu pregătirea fizică iar atacantul Marcel Șandor e suspendat.


„Încă nu m-am decis asupra echipei de start. Nu știu pe cine voi titulariza pe trei posturi deoarece situația mai mutor jucători este neclară”, a spus Barbu.

Pistol, juniorul din teren
În săptămâna de dinaintea startului în noul campionat, antrenorul Mureșului Deva, Gheorghe Barbu, a promovat în lotul echipei încă patru jucători din propriul Centru de Copii și Juniori niciunul mai mare de 16 ani: portarul Corneliu Apostol, Corado Cârstoiu, Dan Alexandru și Bogdan Ciobanu, însă juniorul obligatoriu din teren mâine, la derby-ul județean cu Minerul Lupeni, va fi titularizat Victor Pistol.

 

Cel mai probabil, fundașul de 18 ani și 1.88 metri înălțime, transferat în această vară de la Voința Sibiu, va face pereche cu Adrian Dosan în centrul defensivei "alb-roșilor" sau pe banda dreaptă.


"E un jucător bun, cu gabarit, care și-a câștigat locul în echipă prin prestația bună avută în meciurile de pregătire. Am mare încredere în el", a spus tehnicianul Devei.

 

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu

 

21 Aug. 2009, 18:30 Seria 2
Pe aceeași temă