Titu Bojin nu se dă bătut: „Vrem ca echipa să se numească Poli!”

04 Jul. 2012, 12:41 Seria 2
Titu Bojin nu se dă bătut:** „Vrem ca echipa să se numească Poli!

Șeful CJ Timiș nu ține cont de avertizarea FRF, care spune că timișorenii vor avea probleme dacă o vor boteza „Poli” pe echipa ce se va muta de la Recaș la Timișoara.

Atât Nicolae Robu, cât și membrii delegației care a fost ieri la FRF, se ascund deocamdată de presă, refuzând să dea detalii legate de viitorul fotbalului timișorean.

Președintele Consiliului Județean Timiș a oferit astăzi prima declarație legată de întâlnirea de ieri, între delegația timișoreană și juriștii federației.

„Am trimis ieri acea delegație și am primit o jumătate de răspuns. Acum se fac hârtiile, atât la federație, cât și la Politehnică, pentru preluarea unei echipe în liga a doua, care să aibă drept de promovare. Prima opțiune este Recașul, dar sunt și alte variante. Eu spun să mai aveți răbdare două-trei zile, pentru că așteptăm răspunsuri oficiale de la FRF”, a spus Titu Bojin.

Acesta i-a îndemnat pe microbiștii bănățeni să aibă răbdare și nu exclude ca echipa mutată de la Recaș să se numească „Poli”, chiar dacă acest lucru va atrage multe probleme pentru noua conducere. Cea mai mare problemă ar fi datoriile pe plan sportiv ale clubului timișorean care a evoluat în ultimii ani în Liga I și Liga a II-a, datorii care ar putea fi puse în cârca noii societăți denumite „Poli”. „Vrem ca echipa să se numească Poli. Așteptăm răspunsul de la federație, inclusiv pentru denumirea echipei. Trebuie să avem răbdare”, a afirmat Bojin.

Articol scris de Radu FAUR

04 Jul. 2012, 12:41 Seria 2
Pe aceeași temă