Tatonări cu investitori italieni și germani la FC Brașov. „Sunt avocați care caută forma legală pentru finanțare”. Codoban și-a reziliat contractul

Marius ANGHEL 22 Feb. 2016, 15:59 Seria 2
Tatonări cu investitori italieni și germani la FC Brașov.

În cadrul conferinței de presă organizate astăzi de FC Brașov, președintele interimar al Consiliului de Administrație, Gheorghe Popa, a anunțat că, în aceste zile, avocații grupului de investitori italieni care doresc preluarea pachetului majoritar caută formule legale prin care pot vira banii în conturile clubului.

La instalarea sa în funcția de președinte interimar al CA al FC Brașov, Gheorghe Popa anunța că italienii pot asigura un buget de circa 500.000 de euro pentru atingerea obiectivului. „Încă nu s-a găsit formula legală prin care acești investitori italieni pot vira bani în conturile clubului. Eu sper ca în două-trei zile să rezolvăm această problemă. Sunt avocați care caută forma legală”, a declarat oficialul lui FC Brașov.

Acesta a precizat că a discutat duminică și cu un potențial investitor german. „Există și alți potențiali investitori. Duminică seara am purtat o discuție extem de lungă cu Anamaria Prodan, care a venit la Brașov cu un potențial investitor german. Deocamdată suntem într-o perioadă de tatonări. S-au solicitat o serie de documente, acum urmează să le studieze și, în cel mai scurt timp, așteptăm un răspuns. Pentru această perioadă avem sumele necesare pentru activitatea clubului, nu este în pericol deplasarea la Arad sau alte cheltuieli curente. Marcel Popescu nu vrea o funcție în club, el vine doar să ne ajute”, a spus Popa.

Vlad Mihalcea – dorit înapoi, Codoban – lăsat liber

Președintele CA, care ește și medicul echipei, precizează că a discutat cu soția lui Laurențiu Reghecampf și posibilitatea ca Vlad Mihalcea să fie împrumutat de la Steaua. „Am discutat cu Anamaria varianta ca Mihalcea sa joace până la finalul sezonului la Brașov. Anamaria Prodan ne-a promis că va încerca să ne ajute și că va discuta cu Gigi Becali”, a mai declarat Gheorghe Popa.

Altfel, după ce a bătut palma cu Florin Iacob, Bruno Madeira și Marian Marin, FC Brașov punctează și la capitolul plecări. Unul dintre jucătorii de bază ai echipei în turul campionatului, mijlocașul Claudiu Codoban, și-a reziliat contractul cu „stegarii”.

Codoban a fost cel care a cerut conducerii să-l lase să plece, iar, după o discuție cu șefii clubului, cele două părți au ajuns la un acord. „Codoban ne-a cerut să-l lăsăm să plece. Deși am încercat să-l convingem să rămână nu a fost posbil, astfel că am semnat actele pentru rezilierea contractului”, a declarat Vasile Dochița, vicepreședintele CA al FC Brașov.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 22 Feb. 2016, 15:59 Seria 2
Pe aceeași temă